Homepage  / Televiziune

Lacrimi și suspine, la finalul cursei pentru imunitate de la Asia Express 2024. „A fost un șoc. Primul mare șoc de aici”

Lacrimi și suspine, la finalul cursei pentru imunitate de la Asia Express 2024. „A fost un șoc. Primul mare șoc de aici”
12

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată marți, 1 octombrie 2024, la Antena 1, iar concurenții au luptat pentru imunitatea mică. Deznodământul a fost dezamăgitor pentru una dintre echipe și s-a lăsat cu lacrimi și suspine în fața Irinei Fodor.  

Cine a câștigai imunitatea, la Asia Express – 1 octombrie 2024 

Concurenții de la Asia Express au luptat pentru imunitatea mică, în ediția de marți, 1 octombrie 2024. Misiunile nu au fost deloc ușoare, iar echipele s-au confruntat cu nenumărate obstacole pe traseu. Totuși, au luptat cu toate forțele, dornici să pună mâna pe imunitate.  

Anca și Andreea au ales să sară peste una dintre probe datorită Joker-ului obținut în primul joc de amuletă din Malaezia. 

Am simțit că celelalte echipe erau deja înăuntru și că probabil durează ceva această misiune și că dacă ieșit acum în stradă și prindem o mașină care să ne ducă până la destinație avem toate șansele”, au spus ele, potrivit a1.ro.

După o cursă „nebună” care le-a pus concurenților la încercare răbdare, dar și îndemânarea, echipele au început să ajungă rând pe rând la punctul de întâlnire. Acolo îi aștepta Irina Fodor pentru a le oferi imunitatea mult dorită. 

Finalul a fost dezamăgitor pentru cu Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Ele au fost în posesia unui avantaj uriaș nu l-au folosit la timp, iar acest lucru le-a costat scump. Nicolai Tand și Sorin Brotnei au ajuns cu doar câteva secunde înaintea lor și au câștigat imunitate mică. 

Sunteți echipa imună! Sunteți în afara oricărui pericol. Vă puteți considera deja într-o mică vacanță și în următoarea etapă a Malaeziei”, le-a dat Irina Fodor vestea. 

Ne bucurăm, pentru că tot timpul ăsta, de dimineață, am avut așa niște trăiri foarte mari”, a spus Nicolai, extrem de bucuros. 

Cine a câștigai imunitatea, la Asia Express – 1 octombrie 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi, la Asia Express – 1 octombrie 2024 

Ei bine, Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi și s-a ofticat, având în vedere că ea și colega ei au fost la un pas de a pune mâna pe imunitate.   

N-am calculat-o bine. Nu ne-am folosit avantajul deloc cum ar fi trebuit”, a spus Andreea. 

Aia e, e un joc, trebuie să și pierzi. Am văzut steagul de la distanță. I-am și zis: du-te repede, ocolește ca să mergem cât mai aproape de steag. Și în momentul în care noi ne-am apropiat, Nicolai și Sorin. Au fost exact 20 de secunde, ne-au depășit pe ultima sută de metri”, au mai adăugat ele. 

„A fost un șoc. Primul mare șoc de aici. Îmi pare rău că nu am folosit când trebuia avantajul. Am muncit pentru avantaj cât am putut. N-am fost destul de stăpână pe mine să iau o decizie”, a declarat Anca în hohote de plâns, în fața pupitrului. 

Sursa foto: Antena 1, captura de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton