; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe, Sore și Nicoleta Nucă se întrec în versuri (11)

Diseară, la „Zaza Sing”, Liviu Vârciu îi pune pe Sore, Pepe și Nicoleta Nucă să se întreacă în versuri

11 April 2017

Pepe, Sore și Nicoleta Nucă vin miercuri, 12 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing' pentru a arăta că nu se pricep doar la cântat, ci și la reținut versuri. 

 Vezi galeria foto >

Printre cei șase concurenți dornici să demonstreze că niciun vers nu le este străin se numără și doi frați care-și încearcă norocul la „Zaza Sing', în speranța că, deși nu vor cânta perfect, o vor face corect. În cea de-a doua ediție a emisiunii veți auzi de mai multe ori la rând melodia „Nu te enerva' a Corinei Chiriac, care-i pune în dificultate pe unii dintre concurenți.

Liviu Vârciu va încerca și el să nu se enerveze pe partenerul său de prezentare, Flick, care are un fan chiar pe scena „Zaza Sing'.

Domnul Mircea se declară un mare admirator al cunoscutului DJ de la Radio ZU, supranumit și „Domnul Rimă', și mărturisește că în afară de faptul că îi place să rețină versurile melodiilor, el însuși compune rime. Așa se face că pentru fiecare moment al emisiunii, concurentul va avea o mică poezie potrivită, cu care va destinde atmosfera.

Șicanele dintre Flick și Liviu Vârciu continuă, iar în momentul în care o concurentă de 42 de ani va declara că încă își caută iubirea, Flick va comenta cu subînțeles că mai cunoaște el pe cineva. Cum îi va răspunde Liviu Vârciu și cum se va descurca Flick cu versurile melodiilor, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri, 12 aprilie, când Antena 1 difuzează, începând cu ora 20.30, cea de-a doua ediție a emisiunii „Zaza Sing'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare