; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioan man   x factor

La „X Factor” se nasc povești de dragoste

14 November 2012

X Factor  – emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania naşte staruri, dar, mai mult decât atât, leagă prietenii şi chiar poveşti de iubire. Pentru Ioan Man, concurentul care a impresionat până la lacrimi juriul şi publicul încă de la prima apariţie, X Factor este mai mult decât un vis împlinit, este şi începutul unei frumoase poveşti de iubire.

Ioan Man are o poveste de viaţă tulburătoare, pe care telespectatorii au putut-o afla aseară la Xtra Factor, pe Antena 2.  Nevăzător din naştere, Ioan a trebuit să vadă lumea altfel şi să transmită ceea ce  vede în felul său prin muzică. Un optimist incurabil, Ioan trăieşte asemeni oricărei alte persoane şi face tot ce poate pentru a-şi împlini visele. Iar la X Factor, norocul i-a surâs pe toate planurile. Nu doar că a reuşit să ajungă în galele live, ci a şi devenit protagonistul unei frumoase poveşti de dragoste.

Ioan şi-a întâlnit actuala iubită, chiar la audiţiile X Factor, acolo unde ea venise să susţină un alt concurent. La momentul respectiv, fiecare era implicat într-o altă relaţie, astfel că povestea lor de iubire a început ca una de prietenie. Sentimentele au evoluat însă, astfel că acum cei doi formează un cuplu, şi chiar dacă relaţia lor este la distanţă, sunt încrezători că lucrurile între ei vor merge foarte bine.

Care va fi evoluţia viitoare a lui Ioan în galele live X Factor, veți afla urmărind show-ul de la Antena 1 în fiecare duminică de la 20.30. Mai sunt 13 finalişti în concurs, iar duminica viitoare, publicul va alege din nou cine rămâne şi cine pleacă.

Invitata specială a galei de duminică va fi Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și: FOTO: Au început eliminările la X Factor!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare