; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antrenori vocea romaniei

La „Vocea României” se caută ultimii concurenți. Când încep duelurile

14 October 2016

A mai rămas foarte puțin până la ultima rundă de audiții pe nevăzute de la „Vocea României'. Mai sunt doar opt locuri libere în cele patru echipe, iar concurenții vor avea de dat un examen dificil diseară, de la 20:30, pentru a merge mai departe către marele trofeu.

Tensiunea crește din ce în ce mai mult, iar cei care vor urca săptămâna aceasta pe scena vocilor vor lupta pentru singurul loc rămas în echipa Tudor, pentru cele două locuri din echipa Loredana și echipa Smiley și pentru cele trei locuri din echipa Moga.

antrenori-vocea-romaniei

Confruntarea va fi acerbă atât pentru concurenți, care vor interpreta piese rock, pop, indie, latino, soul sau r&b, cât și pentru antrenori, care își doresc să-și completeze echipele cu cele mai bune voci ale acestui sezon. În ultima rundă de audiții pe nevăzute vom asculta melodii precum Stronger, What is love, Piece of my heart sau Radioactive și vom vedea ce îi va face pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga să spună: 'Ai acel testosteron în voce' sau 'Întrebarea e: de ce a căutat-o pe străzi plângând? Ce, nu avea telefon?'.

Săptămâna aceasta vom vedea o ediție incendiară „Vocea României', din care nu vor lipsi vocile puternice, comentariile extraordinare ale celor patru antrenori, deciziile neașteptate și lupta aprigă pentru cei mai buni concurenți.

Astăzi, de la 20:30, vom afla cine sunt concurenții care vor reuși să întoarcă scaunele antrenorilor și să completeze cele patru echipe pentru etapa duelurilor și vom vedea strategiile incredibile ale antrenorilor de a merge mai departe în competiție cu voci memorabile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare