; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

84fde8e1 c150 46c4 b19e 98f09055b051

La TVR 2 începe, din 29 noiembrie, un nou serial coreean, „Iubire sub vraja lunii”

24 November 2017

Postul TVR 2 va difuza, începând cu 29 noiembrie, serialul sud-coreean „Iubire sub vraja lunii' (în original „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo').

 

În centrul poveştii se află Ha-jin (Lee Ji-eun), o tânără din Coreea secolului 21. Atunci când are loc o eclipsă totală de soare, aceasta călătoreşte în timp şi ajunge în Coreea anului 940, condusă de dinastia Goryeo. Fata se numeşte acum Hae-Soo şi face parte din anturajul familiei regale.

Tinerii prinţi roiesc în jurul ei şi mulţi şi-ar dori-o de soţie, dar Hae-Soo se simte atrasă de cel mai periculos dintre ei: Wang So (Lee Joon-Gi), războinicul cu mască, al patrulea în şirul moştenitorilor tronului, pe cât de chipeş, pe atât de temut de rivali şi de servitori. Atracţia dintre ei, prea intensă ca să poată fi mult timp negată, se transformă într-o pasională poveste de iubire care le va schimba destinele.

Producţia, care a fost difuzată în ţara de origine anul trecut, va putea fi urmărită la TVR 2 de luni până vineri de la 17.40.

Actriţa Lee Ji-eun a mai fost văzută pe micile ecrane la Euforia, în serialul „La un pas de stele', iar Lee Joon-Gi la Naţional TV, în „Hoţul fantomă', şi la Euforia, în „Două săptămâni'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare