; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La TVR 2, din martie, începe serialul coreean „Regele îndrăgostit”

La TVR 2, din martie, începe serialul coreean „Regele îndrăgostit”

1 March 2018

Postul TVR 2 va difuza, începând cu 12 martie, de la 17.40, un nou serial sud-coreean, „Regele îndrăgostit' („The King in Love'), difuzat anul trecut în ţara de origine, unde a avut audienţe mari. Producţia are la bază romanul „Wangeun Saranghanda', scris de Kim Yi-Ryung, şi a fost vândută, în afară de România, în Filipine, China, Taiwan, Japonia, Thailanda, Indonezia, America şi Australia.

Acţiunea serialului se petrece în secolul al IV-lea în Coreea condusă de dinastia Goryeo. Prinţul moştenitor al tronului, Wang Won (Im Si-wan), şi prietenul său din copilărie, războinicul Wang Rin (Hong Jong-hyun), se îndrăgostesc, la maturitate, de aceeaşi femeie, frumoasa Eun-San (Im Yoon-ah), chiar dacă în adolescenţă toţi trei au fost prieteni foarte buni. Rivalitatea amoroasă le va distruge prietenia şi va destabiliza situaţia întregului regat.

Rolul din acest serial i-a adus lui Im Yoon-ah (27 de ani) premiul pentru „Cea mai bună actriţă' în cadrul galei „Asia Artist Awards'. Im Yoon-ah (cunoscută sub numele de Yoona) s-a remarcat în Coreea în primul rând în muzică. A făcut parte din trupa Girls’ Generation, iar ulterior a urmat o carieră solo. În actorie a debutat în 2007, iar de atunci a jucat în mai multe seriale. Primul rol într-un film l-a avut în 2017, în pelicula de acţiune „Confidential Assignment'.

Pe actorul Im Si-wan l-aţi mai văzut în „Legendele palatului: Luna îmbrăţişează Soarele' şi „Prințesa procuror', iar pe Hong Jong-hyun, în „Iubire sub vraja lunii'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare