; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La TVR 2, din martie, începe serialul coreean „Regele îndrăgostit”

La TVR 2, din martie, începe serialul coreean „Regele îndrăgostit”

01 March 2018

Postul TVR 2 va difuza, începând cu 12 martie, de la 17.40, un nou serial sud-coreean, „Regele îndrăgostit' („The King in Love'), difuzat anul trecut în ţara de origine, unde a avut audienţe mari. Producţia are la bază romanul „Wangeun Saranghanda', scris de Kim Yi-Ryung, şi a fost vândută, în afară de România, în Filipine, China, Taiwan, Japonia, Thailanda, Indonezia, America şi Australia.

Acţiunea serialului se petrece în secolul al IV-lea în Coreea condusă de dinastia Goryeo. Prinţul moştenitor al tronului, Wang Won (Im Si-wan), şi prietenul său din copilărie, războinicul Wang Rin (Hong Jong-hyun), se îndrăgostesc, la maturitate, de aceeaşi femeie, frumoasa Eun-San (Im Yoon-ah), chiar dacă în adolescenţă toţi trei au fost prieteni foarte buni. Rivalitatea amoroasă le va distruge prietenia şi va destabiliza situaţia întregului regat.

Rolul din acest serial i-a adus lui Im Yoon-ah (27 de ani) premiul pentru „Cea mai bună actriţă' în cadrul galei „Asia Artist Awards'. Im Yoon-ah (cunoscută sub numele de Yoona) s-a remarcat în Coreea în primul rând în muzică. A făcut parte din trupa Girls’ Generation, iar ulterior a urmat o carieră solo. În actorie a debutat în 2007, iar de atunci a jucat în mai multe seriale. Primul rol într-un film l-a avut în 2017, în pelicula de acţiune „Confidential Assignment'.

Pe actorul Im Si-wan l-aţi mai văzut în „Legendele palatului: Luna îmbrăţişează Soarele' şi „Prințesa procuror', iar pe Hong Jong-hyun, în „Iubire sub vraja lunii'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare