; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te pui cu blondele Virlan, Fuego

La “Te pui cu blondele?”, Horia Vîrlan dezvăluie ce i-ar găti Biancăi Drăguşanu

05 March 2014

Te pui cu blondele Virlan, Fuego„Te pui cu blondele?' se apropie se finalul acestui sezon. În ediţia din această seară, de la ora 20:30, Fuego şi Horia Vîrlan, juratul de la Junior Chef, au acceptat provocarea de a răspunde întrebărilor lui Dan Negru.

Ceea ce invitaţii nu au ştiut a fost faptul că în platou i-a aşteptat o armată de „drăcuşori' şi „îngeraşi' hotărâţi să-i asalteze cu cele  mai inedite provocări. Astfel, una dintre blonde l-a determinat pe Horia să mărturisească ce le-ar găti unora dintre cele mai controversate vedete. Printre ele s-a numărat Bianca Drăguşanu, căreia, juratul de la Junior Chef i-ar pregăti un meniu de „dietă':

„Ştiu că Bianca ţine regim, aşa că i-aş găti o ceafă de porc împănată cu costiţă, asezonată cu cartofi ţărăneşti şi salată de varză murată', spune Horia Vîrlan.

Pentru că Fuego n-a putut sta deoparte, el a mărturisit că i-ar cânta Biancăi o melodie pe care prietenul său, Grigore Vieru, i-a compus-o: „Clar de lună, clar de lună, două inimi împreună…', mărturiseşte artistul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare