; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_130614_Splash Ed 4_0181

La “Splash! Vedete la apă” urmează o cerere în căsătorie

01 August 2014

Astăzi, 1 august, la Splash! Vedete la apă', Andreea Tonciu și Nicolae Mitea se încurajează și se tachinează, se susțin și-și declară dragostea, dezvăluie secretul relației lor și fac un anunț important.

În viitorul apropiat, va exista o cerere în căsătorie', spune Nichi.

Îmi doresc să devin mămică, în curând', adaugă și Andreea.

Cei doi sunt adversari' la Splash!' și se vor bate' în sărituri pentru Maria Casian, micuța campioană care, în ciuda problemelor de sănătate, își dorește să facă performanță. Și dacă Andreea este curajoasă și determinată în concurs, lui Nichi îi este teamă de apă și de înălțime.

M-am chinuit mult să-l conving pe iubitul meu să vină la emisiune. Două săptămâni m-am rugat de el', povestește Andreea.

Care dintre ei reușește cea mai bună săriturăși merge în semifinalele Splash! Vedete la apă', aflați vineri, 1 august, de la ora 20.30, la Antena 1.

[Not a valid template]

Ce vedete sar de la 3, 5, 7 și 10 metri

Vica Blochina, Andreea Tonciu și Nicolae Mitea, Natalia Mateuț, Cosmin Soare, Raluka, Costin Mărculescu și Arando Marquez sunt vedetele care vor sări de la 3, 5, 7 și 10 metri astăzi, 1 august, de la ora 20.30, la „Splash! vedete la apă'. Cu toții vor face dovada ambiției și a curajului lor, pentru o cauză nobilă: o mică săritoare în apă, Maria Casian, care face acest sport la nivel de performanță, în ciuda problemelor de sănătate. copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130614_Splash Ed 4_0181

Vedetele-concurente au fost pregătite de antrenorii lotului național și olimpic de sărituri în apă: Clara Gherase, Claudia Tiu, Adrian Cherciu și Bogdan Bobo' Ioniță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare