; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La dona

La Pro 2 încep două telenovele noi în ianuarie, „La Doña” şi „Cum m-am îndrăgostit”

04 January 2017

La începutul lui 2018, postul Pro 2 aduce două telenovele noi, „La Dona' şi „Cum m-am îndrăgostit'. Prima începe pe 6 ianuarie şi va fi difuzată de luni până duminică de la 15.30, iar cea de-a doua pe 11 ianuarie, fiind transmisă de luni până duminică de la ora 14.30.

 

„La Dona' (producţie Telemundo din 2016) spune povestea Altagraciei (Aracely Arambula), o femeie care trece printr-o serie de întâmplări nefericite, care o transformă complet. Ajunsă la maturitate, ea devine o femeie ambiţioasă, o mamă lipsită de sentimente materne, care se foloseşte de şarmul pe care îl are pentru a-şi face singură dreptate. Altagracia începe însă să resimtă dragostea faţă de fiica sa (Danna Paola), dar şi faţă de un bărbat (David Chocarro), sentimente pe care şi le interzisese până atunci.

Serialul este remake-ul telenovelei „Doña Bárbara', din 2008, cu Edith Gonzalez în rolul principal.

 

În „Cum m-am îndrăgostit' (în original „Enamorándome de Ramón'), Fabiola (Esmeralda Pimentel) şi Andrea (Claudia Martín) au devenit orfane după ce părinţii lor au murit într-un accident aviatic. Amândouă, împreună cu bunica lor, Hortensia, şunt şocate să afle că moştenitoarea tuturor bunurilor deţinute de părinţii lor este Juana (Marisol del Olmo), o femeie sărmană, care este bona lor. Juana nu este, însă, interesată de avere. Ea este îngrijorată pentru fiul ei, Ramon (José Ron), un băiat generos, care este mecanic într-un orăşel. Acesta este nevoit să se mute în capitală, după ce se îndrăgosteşte de Sofia, fiica unui mafiot important. Bărbatul îi sugerează mamei sale să renunţe la întreaga avere moştenită, pentru a evita problemele cu familia. Ramon o cunoaşte pe Fabiola, care se poartă mizerabil cu el, însă în ciuda acestui lucru, există o chimie specială între ei.

Telenovela realizată de Televisa a fost difuzată anul acesta în Mexic din februarie până în iulie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare