; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La preselecțiile „X Factor” s-a cântat Lady Gaga cu voce de Abba

16 August 2012

Nu e uşor să cânţi la fel de bine ca un artist internaţional, însă pentru un show ca X Factor trebuie să fii la înălţime. Concurenţii veniţi la audiţiile X Factor au încercat să impresioneze juriul nu doar cu vocea şi prezenţa scenică, ci alegând şi melodii actuale din repertoriul artiştilor internaţionali pe val.

Printre alegerile unora dintre concurente s-a numărat şi Lady Gaga, artista care va concerta diseară la Bucureşti. Uneia dintre concurentele de la Iaşi, care a ales să cânte o melodie de-ale lui Lady Gaga, Delia i-a spus: 'Ai cântat-o pe  Gaga cu voce de Abba'.

Tânăra a cântat pe scena X Factor melodia Marry the night,  iar interpretarea ei a făcut-o pe Delia să se ducă mai degrabă cu gandul la celebra formaţie a anilor 80, decât la artista pe care românii vor avea ocazia să o vadă mâine seară în concert la Bucureşti.

Dacă a reuşit sau nu concrenta de la Iaşi să primească un răspuns pozitiv din partea celor trei jurati, veţi putea afla în toamnă, numai urmărind X Factor la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare