; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alina Pușcaș

La “Poftiți pe la noi!”, Alina Pușcaș și-a adus aminte de copilărie

11 August 2014

Filmările pentru cea de-a patra ediție a emisiunii Poftiți pe la noi!', difuzată de Antena 1 luni, 11 august și marți, 12 august, de la 20:30, i-au amintit Alinei Pușcaș de vacanțele de vară pe care și le petrecea întotdeauna la bunicii ei, în Luduș.

Alina Pușcaș

„Stăteam toată vara în mijlocul mini-fermei de animale, între stupii de albine și recoltele de struguri, sfeclă și multe legume naturale. Chiar scoteam de două ori mierea din faguri alături de bunicul meu', povestește cu nostalgie Alina Pușcaș, care este foarte recunoscătoare bunicilor pentru tot ceea ce au învățat-o.

Au știut mereu să îmbine munca și joaca, ceea ce mi-a prins foarte bine în viață pentru că am învățat să consider orice tip de muncă, oricât de grea ar fi ea, un fel de joacă serioasă', recunoaște frumoasa vedetă.

Cu toate că de mică a fost obișnuită cu munca, Alinei i s-a părut foarte greu la filmările pentru Poftiți pe la noi!'.

Nu a fost pentru prima dată când am făcut atât de multe lucruri, dar niciodată nu le-am facut în ritmul ăsta. Nu am muncit niciodată în viața mea 15 ore pe zi cu 30 de minute pauză de masă. A fost foarte greu, dar odată terminată treaba m-am simțit perfect și mândră știind că am dus la bun sfârșit ceea ce ne propuseserăm', a declarat Alina Pușcaș.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare