; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emme si jennifer lopez

La numai 12 ani, Emme, fiica lui Jennifer Lopez, lansează o carte

14 May 2020

Emme Muñiz, fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony va lansa primul său proiect la numai 12 ani. Ieri, Jennifer Lopez a anunțat  într-o postare pe Instagram prima reușită profesională a lui Emme.

Primul proiect al micuței Emme este o carte care va fi publicată în această toamnă, fiind vorba de o colecție cu diverse rugăciuni. Lopez a scris:

„Sunt atât de mândră de micuța mea nucă de cocos Emme, care va împărtăși proprile sale rugăciuni de zi cu zi în cartea ei de debut, Lord Help Me! Această carte va ajuta familiile să accepte pacea și puterea pe care ne-o aduce credința de zi cu zi. Cartea nu va fi lansată până pe 9/29, dar o puteți rezerva deja intrând pe link-ul de la profilul meu'.


Editura Random House, care va publica această carte, a precizat că este vorba despre o colecție de „rugăciuni personale' ale lui Emme.

Fiica artistei moștenește talentul părinților săi Jennifer Lopez și Marc Anthony. Pe aceasta am putut-o vedea cântând alături de mama ei pe scena de la Super Bowl.  Ambii săi părinți o susțin și sunt extrem de mândri, Marc Antony postând pe Twitter mesajul următor după spectacol, „Emme, Tati este foarte mândru de tine. Tu ești ❤️ mea și eu sunt al tău pentru totdeauna'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare