; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tvmania.ro   totalconvert

(P) La noi gasesti un pret iPhone 11 Pro second hand avantajos ! Viziteaza Totalconvert.ro

28 September 2020

Dacă doriți să vă achiziționați un telefonul, este posibil să fiți tentați să cumpărați un dispozitiv complet nou. Deși ar putea părea o opțiune atrăgătoare la început, suntem de părere că, după ce ați citit următoarele rânduri, s-ar putea să vă gândiți de două ori înainte de a lua decizia finală, deoarece există varianta achiziționării unui device second hand, device care se afla într-o stare extrem de bună și care este disponibil la un preț mult mai avantajos.

Impactul telefoanelor mobile asupra mediului este unul mult mai important față de cum v-ați putea imagina. La urma urmei, cât rău poate să facă un dispozitiv atât de mic? Ei bine, există mai mult de 7 miliarde de oameni pe întreagă planetă și peste 60% din populația globului deține un telefon mobil. Este vorbă de aproximativ 4 miliarde de telefoane cel puțin, deoarece există multe persoane care utilizează doua smartphone-uri simultan, există telefoane de serviciu și așa mai departe. 

În ceea ce privește un utilizator normal al unui smartphone, acesta își păstrează dispozitivul timp de un an sau chiar mai puțin, ceea ce înseamnă că există o mulțime de telefoane uzate care nu ajung niciodată la adevărata vârstă la care trebuie înlocuit.

Există o mulțime de studii care au arată faptul că sute de milioane de telefoane ajung la gunoi în fiecare an, ceea ce înseamnă că și acestea poluează într-o măsură mai mică sau mai mare. Cu cât telefoanele folosite vor fi ținute în circulație mai mult timp, cu atât acest număr vă fi mai mic. 

Achiziționarea unor telefoanelor uzate ajută la menținerea cantității de risipă a telefonului mobil la un nivel minim precum și la reducerea cantității de plumb care este îngropat în depozitele de deșeuri.

De asemenea, pentru fiecare câteva sute de telefoane mobile inteligente care sunt reciclate, va rezulta o economie de energie suficientă pentru a putea alimenta chiar o locuință pe parcursul unui an întreg. Dacă toate telefoanele mobile în prezent aruncate ar fi reciclate, s-ar economisi suficientă energie pentru a alimenta peste un sfert de milion de case anual.

Reciclarea telefoanelor poate ajuta chiar și în ceea ce privește reducerea gazelor cu efect de seră. Potrivit unui studiu recent, peste jumătate de milion de tone de emisii de gaze cu efect de seră au fost economisite pur și simplu prin cumpărarea și vânzarea de produse electronice uzate într-un singur an.

Un nou telefon mobil vă genera de obicei până la 75 kg de CO2. Atât producția, cât și eliminarea smartphone-urilor implică un cost suplimentar în termeni de energie și materii prime. Din acest motiv, cumpărarea și vânzarea de telefoane mobile uzate poate preveni în continuare daunele aduse mediului și oferă o modalitate durabilă și semnificativ mai ieftină de utilizare și reutilizare a telefoanelor mobile pentru binele mai mare al planetei noastre.

Vă doriți să cumpărați un smartphone de ultimă generație? Dacă veți achiziționa un smartphone deja folosit, puteți obține chiar cel mai bun și avantajos pret iPhone 11 Pro second hand, Samsung, Huawei și Xiaomi și așa mai departe. Prețurile pentru aceste dispozitive second hand sunt considerabil mai mici și există printre cele telefoane care poate au fost utilizate numai câteva luni înainte, fiind practic într-o stare impecabilă, că nouă.

 

Prin achiziționarea unui telefon second hand, consumatorii pot primi în continuare o ofertă bună pe un dispozitiv care ar putea avea doar un an ori chiar mai puțin. Cu aproape toți producătorii de telefoane inteligente care oferă acum actualizări software gratuite, regulat, acest lucru oferă consumatorilor acces la tehnologie actualizată, la prețuri extrem de avantajose. 

 

Cea mai mare parte a dispozitivelor tehnologice din ziua de astăzi, sunt robuste și sunt construite astfel încât să reziste mult timp. Inclusiv smartphone-urile au fost construite astfel încât să reziste atât din punctul de vedere al componentelor hardware și software, cât și în ceea ce privește construtia să fizică. Telefoanele din prezent sunt rezistente la apă și praf, precum și la șocuri destul de serioase

 

Nu uitați, dacă veți achiziționa un nou' smartphone second hand, economisiți bani, obțineți acces la unele dintre cele mai noi telefoane mobile și ajutați la diminuarea poluării și la regenerarea mediului în același timp De asemenea, este perfect de înțeles că doriți să alegeți un telefon folosit în locul celor mai scumpe telefoane noi. În plus, este de menționat și faptul că puteți beneficia la achiziționarea unui smartphone, nu numai de dispozitiv în sine, ci și de accesoriile aferente, precum și o garanție. 

 

O soluție excelența în ceea ce privește achiziționarea unor smartphone-uri second hand, smartphone-uri ce au fost atent verificate înainte de a fi puse la vânzare, este reprezentată de Totalconvert.ro. Pe acest magazin online vă este pusă la dispoziție o gamă extrem de variată de device-uri, atât smartphone-uri atâta entry-level, midrange cât și de top, precum și o mulțime de alte device-uri și accesorii, astfel încât să vă puteți completa toate nevoile pe care le aveți.

 

Puteți cumpăra prin numai un simplu click atât smartphone-uri, cât și tablete, laptop-uri, ceasuri clasice sau smartwatch-uri, dispozitive audio, televizoare, camere foto sau video, console, unități PC și lista poate continua. Toate acestea vă sunt puse la dispoziție de către un vânzător serios care oferă nu numai produse calitative cu garanție, ci și cele mai bune servicii în general. 

 

Acestea fiind spuse, dacă vă doriți să protejați mediul înconjurător dar și să vă puteți bucura de tehnoligii de ultimă generație la prețuri avantajoase, cu ajutorul celor de la Totalconvert.ro, puteți face acest lucru fără nici un fel de grijă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare