; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Livia & Renata

La nici doi ani, Renata, fiica Liviei Graur, este pasionată de modă

09 July 2015
Colecţia de pantofi a micuţei aproape că rivalizează cu cea a vedetei Prima TV. Livia Graur are o slăbiciune pentru încălţăminte, numărul perechilor fiind mai mare de 200. Şi fiica ei, Renata, stă bine la acest capitol, colecţia ei fiind impresionantă pentru o fetiţă care nu a împlinit, încă, doi ani.
Livia & Renata
„Fetiţa mea are preferinţe serioase în materie de modă. Îşi alege singură hăinuţele cu care urmează să se îmbrace, îi place la nebunie să meargă la shopping şi chiar îmi spune cum să-i prind părul', spune vedeta Prima TV.
Micuţa Renata merge cu mama la cumpărături, este interesată de hăinuţe, dar cel mai mult îi plac pantofii. „Are deja o colecţie impresionantă de încălţăminte. La capitolul asta, îmi calcă pe urme, pentru că şi mie îmi plac foarte mult pantofii, am peste 200 de perechi. Nu e săptămână în care să nu îmi mai cumpăr o pereche', a mai adăugat Livia Graur.
Mama şi fiica mai au în comun şi pofta de mâncare. Livia şi Renata sunt gurmande, bucătăria italiană şi dulciurile fiind preferatele celor două.
[Not a valid template]
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare