; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eugenia_serban

La Naţional TV începe, din 17 martie, serialul românesc „Iubire şi secrete”

07 March 2018

Din 17 martie, de la ora 22.00, Național TV va difuza, în fiecare sâmbătă, serialul românesc Iubire şi secrete'. Din distribuţie fac parte Eugenia Șerban, Nicodim Ungureanu, Mircea Drâmbăreanu, Natalia Cebanu, Andreea și Cristi Roman, Ioan Păduraru, Sabina Lisievici şi Veronica Natalia Popescu.

 

Povestea începe când El Padrino, un temut infractor, ucide cu sânge rece un om de afaceri. La crima asistă şi bodyguardul lui, Romeo, care se îndrăgostește nebunește de Brândușa, fiica celui ucis. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste, presărată cu multe obstacole. Romeo intră la închisoare în locul patronului său, păcălit de acesta că-l va lăsa în fruntea clanului atunci când se retrage, iar Brândușa face tot posibilul pentru a-l elibera. Din păcate, se apucă de afaceri cu droguri și atât ea, cât și mama ei, ajung după gratii. Iubire şi secrete' este un serial plin de suspans, trădări, sex și multă violență, o poveste cât se poate de reală despre viața familiilor de infractori din România.

Despre noul ei proiect actriţa Eugenia Şerban (pe care aţi mai văzut-o şi în „Doctori de mame' şi „Inimă de țigan') a declarat:

Va fi un serial care, cu siguranţă, o să vă ţină cu sufletul la gură. Multe răsturnări de situaţie, multă acţiune, drama, iubire – toate ingredientele care să vă facă să fiţi alături de noi în fiecare sâmbătă seara. O să cunoaşteţi iubirea în toate formele: de la agonie la extaz, de la ataşament la obsesie. Nu vreau să dezvălui prea multe pentru că vreau să trăiţi fiecare moment în parte, fără a bănui măcar ce urmează să se întâmple'.

 

Producţia are 12 episoade şi este realizată de casa de producție Real TV, iar filmările au loc în Clinceni, Snagov şi Bucureşti.

 

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare