; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La mulți ani, Nicoleta Luciu!

12 September 2012

Nicoleta Luciu, care a încercat până acum să-și demonstreze talentul în materie de cântat și actorie, va apărea, începând cu 26 octombrie, în platoul de la „Dansez pentru tine'. Înainte de show-ul de la Pro TV, Nicoleta își serbează ziua de naștere – frumoasa brunetă împlinește astăzi, 12 septembrie, 32 de ani.

„Vă mulțumesc pentru urări!!! Vă pup și vă îmbrățisez pe toți, toți, toți!', le-a mulțumit Nicoleta Luciu fanilor ei care i-au urat „La mulți ani' pe Facebook.

În ceea ce privește participarea ei în cel de-al 13-lea sezon de la „Dansez pentru tine', Nicoleta Luciu s-a declarat încrezătoare că va reuși să nu se accidenteze. Recent, mai mulți medici și-au exprimat temerile cum că noile implanturi cu silicon ale vedetei Pro TV îi vor crea probleme în ceea ce privește dansul.

Voi avea grijă să nu mă accidentez. Ştiu să mă feresc şi să fac lucruri care să-mi protejeze această zonă. În plus, medicul mi-a spus ce este ok să fac şi ce nu', a declarat Nicoleta pentru Libertatea.

Nu vreau să mă complic cu figuri care mă depăşesc. Sunt anumite scheme de dans pe care nu le voi putea face, pentru că nu-mi permite conformaţia. Sunt convinsă că în coregrafii se va ţine cont de ce pot şi ce nu. Mai bine previn decât să tratez', a mai spus Nicoleta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare