; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chuck Norris

La mulţi ani, Chuck Norris! Cum a început isteria bancurilor cu starul din „Walker, poliţist texan”

10 March 2017

Chuck Norris nu va rămâne în conştiinţa publicului doar pentru cariera sa cinematografică şi titlurile câştigate ca luptător, ci şi pentru sutele de bancuri în care îi sunt atribuite puteri supraomeneşti.

Aţi auzit gluma aceea cu Chuck Norris, care spune că s-a bătut cu Superman, iar pierzătorul a trebuit să poarte chiloţii pe deasupra pantalonilor? Dar pe cea în care actorul a numărat până la infinit – de două ori?

În doar câţiva ani, bancurile care fac referire la starul american s-au transformat într-un adevărat fenomen pe internet. Oamenii au contribuit cu noi glume, iar acestea s-au răspândit în lumea virtuală într-un număr atât de mare – doar Chuck Norris ar putea să afle câte sunt, dacă ar vrea!

La început, până şi lui Chuck Norris i-au plăcut bancurile cu… Chuck Norris

Iniţial, bancurile cu Chuck Norris făceau referire la Vin Diesel, Mr. T (din serialul „Echipa de Şoc') şi Bob Saget (actor şi comediant de stand-up american).

Conan OBrien, prezentatorul show-ului, „Late Night with Conan OBrien', difuzat de NBC în perioada 1993-2009, a început să îi atribuie bancurile starului din serialul „Walker, poliţist texan'.

A fost un pas firesc, mai ales dacă ne gândim că, spre deosebire de contemporanii săi, Chuck Norris este un luptător care s-a apucat de actorie, şi nu invers. Starul nu s-a arătat deranjat de aceste bancuri la început şi chiar a recunoscut că unele sunt nostime. El şi-a mai exprimat dorinţa ca acestea să-i facă pe oameni curioşi în legătură cu biografia sa.

În 2006, însă, dezaproba vehement un banc, potrivit căruia „nu există o teorie a evoluţiei, ci doar o listă cu creaturile cărora Chuck Norris le-a dat voie să trăiască'. Un an mai târziu, dădea în judecată o editură din SUA, ca reacţie la publicarea unei cărţii ce cuprindea 400 de astfel de bancuri.

Incredibilul Chuck Norris a călcat totuşi pe bec

Toate bancurile cu Chuck Norris pornesc de la premisa că expertul în arte marţiale este cel mai grozav om de pe faţa Pământului. Mărturie stau filmele sale, în care nimeni nu i se poate opune, dar şi cele 6 titluri consecutive de Campion Mondial la Karate (categoria mijlocie), câştigate în perioada 1968-1974.

Altă informaţie interesantă din biografia lui? Pe când era căsătorit cu Dianne Holechek (primul mariaj al starului american a durat 30 de ani, în perioada 1958-1988, din 1998 fiind căsătorit cu Gena O’Kelley), Chuck Norris a avut o relaţie extraconjugală. Amanta actorului a născut o fetiţă, Dina, în 1964, pe care starul a cunoscut-o abia când aceasta a ajuns la vârsta de 26 de ani, deşi aflase cu 10 ani înainte că este tatăl ei. Chuck Norris a mărturisit că, atunci când a văzut-o prima dată pe Dina, a ştiut cu siguranţă că este fiica sa.

Mai trebuie spus că starul american, prin venele căruia curge sânge de Cherokee (da, este descendent, prin bunica din partea tatălui şi bunicul din partea mamei, al celor mai faimoşi şi respectaţi războinici amerindieni), nu a mai pierdut o confruntare din 1968, iar palmaresul său de luptător cuprinde 183 de victorii, 10 înfrângeri şi 2 remize.

TOP 10 BANCURI CU CHUCK NORRIS (alegerea TVmania 🙂 )

  • Chuck Norris a lovit o singură dată pe lângă. De atunci cerul e albastru.
  • Chuck Norris poate să omoare două pietre cu o singură pasăre.
  • Chuck Norris poate să înece un peşte.
  • Toată lumea are un poster cu Superman. Superman are un poster cu Chuck Norris.
  • Când bau-bau merge la culcare, verifică să vadă dacă Chuck Norris se ascunde sub pat.
  • Chuck Norris a înghiţit odată un pumn de somnifere, ceea ce l-a făcut să clipească.
  • Zâmbetul lui Chuck Norris a readus un căţeluş la viaţă.
  • Chuck Norris poate să stranguleze pe cineva cu un telefon fără fir.
  • Chuck Norris a lovit odată un cal în barbă. Descendenţii acelui cal se numesc acum girafe.
  • Chuck Norris nu doarme. El aşteaptă.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare