; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La mulţi ani, Alina Puşcaş!

02 November 2010

Aflată la primul ei rol din carieră, Alina Puşcaş, interpreta personajului principal din telenovela Narcisa sălbatică', îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe platourile de filmare. Astfel, ea va fi sărbătorită de colegii de serial, după care se va bucura de compania logodnicului ei Viktor, alături de care trăieşte de doi ani o frumoasă poveste de dragoste.

.

Anul acesta, Alina Puşcaş, fost manager de marketing, dar şi fost model, şi-a încercat norocul în actorie participând la castingul pentru telenovela Narcisa sălbatică'. După o lună de probe cu cei de la Tandem Film, Alina a obţinut rolul principal în producţia al cărei scenariu este semnat de cunoscutul actor argentinian Gabriel Corrado.

Rolul fetei sărace, a cărei viaţă se schimbă definitiv după ce salvează viaţa unui avocat (Gabriel Duţu), de care se îndrăgosteşte, îi vine mănuşă tinerei Alina.

Odată cu telenovela Narcisa sălbatică', Alina s-a lansat şi în muzică. Ea a înregistrat, alături de Grasu XXL, melodia de pe coloana sonoră a „Narcisei sălbatice', Jungla', care beneficiază şi de un videoclip, realizat sub atenta îndrumare a lui Marius Moga.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare