; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La MasterChef se gătesc preparate afrodisiace cu ingrediente surpriză

27 March 2012

Șorțul MasterChef' nu se obține ușor, iar concurenții din prima ediție a show-ului de la Pro TV au simțit asta pe pielea lor. Marți, 27 martie, de la 20.30, trăirile intense și preparatele atent pregătite își vor face din nou loc în fața juriului format din Chef-ii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Una dintre concurentele din a doua ediție a show-ului va încerca să îi convingă pe cei trei jurați că merită șorțul cu un preparat… afrodisiac. Ea a pregătit un fel de mâncare inedit, în a cărui compoziție se regăsesc smochine, dar și alte ingrediente surpriză. Bucureșteanca de 24 de ani se declară o specialistă în preparate culinare afrodisiace și visează să își deschidă un restaurant numai cu astfel de mâncare.

Demisia pentru șorțul Masterchef

Un alt concurent sosit în fața juraților a mărturisit că și-a dat demisia pentru a se putea concentra asupra preselecțiilor. Din ce funcție a demisionat tânărul, dar și dacă preparatul său i-a adus un șorț și intrarea în etapa următoare a emisiunii, telespectatorii vor afla diseară

Și tot atunci cei care vor fi cu ochii pe MasterChef' vor afla cât de bine știu o farmacistă sau proprietara unei afaceri cu servicii funerare să gătească, dar și faptul că un preparat exotic sau ieșit din comun, dacă nu este gătit ca la carte, nu are nicio șansă să câștige un șorț MasterChef'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare