; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La “MasterChef” (Pro TV) se termină preselecţiile

03 April 2012

Ce au în comun un taximetrist, o contabilă şi un învăţător? Pasiunea pentru gătit, cea care îi aduce marţi seară la MasterChef' în faţa juriului format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, în ultima parte a etapei preselecţiilor. Pe 3 martie de la 20.30, alte zeci de arome şi ingrediente amestecate cu măiestrie se vor perinda în fata celor trei juraţi cu scopul de a obţine biletul de trecere în următoarea etapă: sorţul MasterChef'.

Dacă o contabilă va miza pe un inedit preparat de origine coreeana, iar o alta concurentă va aduce în faţa juraţilor un platou exotic de paella cu fructe de mare, marţi seară nu vor lipsi nici preparatele tradiţionale româneşti.

Juraţii vor împărţi, din nou, în stânga şi-n dreapta verdicte dure, precum e sub nivelul oricărei bucătării'. Surpriza va fi însă maxima pentru unii concurenţi, care vor primi cuvinte de laudă din partea unor specialişti.

Ceapa – o etapă eliminatorie la “MasterChef”

Tot în ediţia de marţi seară, cei care au primit din partea juriului şorţul MasterChef' vor intra în următoarea etapă a show-ului, în care se vor confrunta cu o probă eliminatorie. Aparent banală, ceapa va fi cea care va face diferenţa. Tăiată corect, ceapa va fi cea care va decide cine merge mai departe în competiţie.

Concurenţii vor avea la dispoziţie două boluri mari, pe care să le umple cu ceapă tăiată în două feluri. Aceştia vor fi atent supravegheaţi de cei trei juraţi, astfel că orice greşeală va fi taxată.

La final, numai 41 de concurenţi vor merge mai departe în concurs.

c1k0472_resize

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare