; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Maruta1

„La Măruță” revine cu un nou sezon în care povestea e vedeta

04 January 2016

Luni, 4 ianuarie, de la ora 17.30, emisiunea La Măruță revine cu un nou sezon în care poveștile oamenilor cu care viața a fost de multe ori nedreaptă vor fi în centrul atenției. Românii vor putea vedea, începând de luni, continuarea demersurilor de a le schimba în bine soarta familiilor care le-au câștigat respectul și simpatia, oameni care au fost ajutați în emisiune și pentru care echipa La Măruță a reușit să strângă în timp record sume importante de bani. Faptele bune se vor întâmpla, ca și în sezonul trecut, de luni până vineri, de la ora 17.30, doar La Măruță, unde povestea este vedeta!

Catalin Maruta

Începem un nou sezon al emisiunii cu aceeași energie și dorință de a face lucruri bune! Vrem și în noul an să reușim să ajutăm multă lume, să fim alături de oameni care ne cer sprijinul. Sezonul acesta, mai mult ca oricând, este al poveștilor spectaculoase cu final fericit, al oamenilor care merită atenția și respectul nostru. Când anul trecut s-a încheiat, am observat un interes deosebit pentru reportaje cu profunzime, despre destine și alegeri care nu sunt alb-negru, bune sau rele, ci cu o sumedenie de nuanțe. Nimeni nu e perfect, dar toți suntem datori să încercăm să fim mai buni. Despre asta va fi vorba în noul sezon al emisiunii La Măruță', a declarat Cătălin Măruță.

Din 4 ianuarie, La Măruță îi așteaptă pe români cu povești de viață surprinzătoare, subiecte în exclusivitate, invitați surpriză și multe noutăți.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare