; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil! Panorama   Filmari aprilie 2017 (1)

La Kanal D au început filmările pentru „Bravo, ai stil! Panorama”

10 April 2017

S-a dat startul filmărilor pentru „Bravo, ai stil! Panorama'. Cristina Mihaela a pășit pentru prima dată în platoul emisiunii în calitate de moderator TV.

„Am pășit plină de încredere în platoul emisiunii, știind că voi reuși să fac față acestui «examen» pe care îl voi susține în fața telespectatorilor în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. Sunt foarte fericită că voi fi gazda acestei emisiuni, am visat mulți ani să am un astfel de proiect. Astăzi trăiesc acest vis și mă simt extraordinar!', a declarat Cristina Mihaela.

 Vezi galeria foto >

Printre invitatele aflate în platou în prima ediție a show-ului s-au numărat trei concurente eliminate în sezonul doi „Bravo, ai stil', precum și Alina, cunoscută din primul sezon al emisiunii de la Kanal D. 

Tinerele au discutat atât despre momentele trăite în emisiunea moderată de Ilinca Vandici, cât și despre cum s-au simțit atunci când au fost eliminate.

„Bravo, ai stil! Panorama' va fi difuzat de Kanal D începând de luni, 17 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:30.

Citește și:

Cristina Mihaela, fosta finalistă „Bravo ai, stil!', va prezenta o emisiune la Kanal D

INTERVIUL ALTFEL. Iulia Albu recunoaște: este cel mai trăsnit personaj TV al momentului

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare