; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Au început filmările pentru Visuri la cheie. Ce sfaturi are Cristina Joia pentru Adrian Nartea

La filmările pentru „Visuri la cheie”, Adrian Nartea a primit sfaturi prețioase de la Cristina Joia: „Să încerci să ascunzi toate…”

24 June 2021

Arhitecții de la „Visuri la cheie' au început filmările și au renovat deja primele locuințe din acest sezon. Pe lângă frumusețea și impactul vizual al amenajărilor, colegii nostri reușesc, prin crearea diferitelor artificii care fac diferența, să folosească spațiile din fiecare încăpere astfel încât, la final, să fie o locuință funcțională care să pară mai spațioasă.

La filmările din sezonul 8 a fost și Adrian Nartea, actorul principal din serialul „Vlad', care se află în plină renovare acasă. A profitat de ocazie și i-a cerut Cristinei Joia câteva sfaturi pentru amenajarea holului. Își dorește un spațiu primitor, care să nu pară încărcat, dar totuși să poată susțină nevoile familiei sale.

Trebuie să-mi renovez holul – cu tot ce înseamnă cuier. Cum fac, la ce trebuie să mă gândesc prima dată? Pentru că o să am o grămadă de haine…', a spus actorul.

Trebuie să încerci ca mobilierul să fie compact și să fie pe nuanțe deschise, spațiul să pară fluid ca tu să nu ai senzația de aglomerare. Deși ai foarte multe lucruri, trebuie să le închizi în mobilier. Chiar dacă nu e un spațiu foarte generos, încearcă să-l luminezi, poate pui accentul pe un pendul care coboară. În momentul în care ai un dulap în spate, eu mă uit la designul acelui pendul. Trebuie să încerci să ascunzi toate lucrurile și să pui accente. Joacă-te cu oglinzile – ele măresc spațiu. Poți să mergi pe o oglinză bronze, nu clară ca la baie, pentru că e un pic mai elegantă,' l-a sfătuit designerul „Visuri la cheie'.

Sezonul 8 „Visuri la cheie' aduce schimbări

Filmările pentru „Visuri la cheie’ au început de curând, iar noul sezon, cel de-al optulea,  al emisiunii aduce schimbări: doi arhitecți noi, entuziasmați, optimiști și gata să îndeplinească Visuri la cheie – Alex Gavrilescu și Andra Marinescu se alătură echipei. Astfel, din echipa „Visuri la cheie’ au plecat Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu.

Noii arhitecți au experiențe vaste în acest domeniu. De-a lungul timpului, în cei 17 ani de muncă, Alex a reușit să combine arhitectura și sculptura într-un mod nou, neconvențional. A avut un început greu în viață, de aici și motivația de a ajuta alți oameni.

Andra este arhitect de peste 15 ani, iar pasiunea pentru munca ei a dus-o la următorul nivel, cel în care va aduce bucurie celor care au nevoie de ea. Cei doi, împreună cu Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu sunt pregătiți să construiască noi visuri în acest sezon.

 „Este o bucurie și o emoție minunată că m-am alăturat echipei Visuri la Cheie! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, așa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuți oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om. Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie și sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoștințele și aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viața prin ochii bucurieiși care chiar au nevoie de un strop de speranță să meargă mai departe’, a declarat Alex Gavrilescu.

„Încep această etapă din viața mea de arhitect cu multă emoție și încântare. Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie și sunt sigură că, împreună, vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă. Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație’, a spus Andra Marinescu.

Echipa i-a primit cu brațele deschise pe ce doi arhitecți și, împreună, vor reuși să schimbe viitorul unor oameni.

„Mă tot întreabă lumea pe stradă când reîncepem! Ei bine, Visuri la cheie începe de azi, într-o formulă cu ceva nou, ceva vechi și totul pregătit pentru lucruri bune. Le urez Andrei și lui Alex bun venit în echipa noastră și le promit că voi demola cât mai mult pentru a face loc proiectelor pregătite de ei familiilor pe care le vom ajuta. Renovarea începe azi!’, a spus Dragoș Bucur

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Visuri la Cheie (@visurilacheieofficial)

Sursa foto: Pro TV, Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare