; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_200314_SRC_0710

La filmările pentru “Happy show”, Jojo i-a spart buza unui coleg

25 March 2014

Filmările pentru prima ediţie a sezonului Happy show' realizat de  Serviciul Român de Comedie, programată mâine, miercuri, 26 martie,  de la ora 20.30, la Antena 1,  au fost  pe cât  de solicitante pe atât de amuzante.

De exemplu,  la înregistrările unei scene din Suleymazăre Prolificul'  (una dintre rubricile consacrate ale SRC)   în care jucau Cătălina Grama – Jojo, Cosmin Natanticu  şi Dragoş Muşat scenariul prevedea ca, la un moment dat, Jojo, în rolul cadânei  Hurrem, să-l pălmuiască pe fiul sultanului, interpretat de Dragoş Muşat,  iar apoi să-i  smulgă sabia şi să i-o lipească de beregată. Numai că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

[Not a valid template]

Vă rog să oprim filmarea, tocmai i-am spart buza lui Dragoş. Să-i punem o compresă, ceva, că-i curge sânge din buză. Nu mi-am dat seama că aveam un inel destul de mare pe deget şi l-am lovit cam tare', a spus vedeta  alarmată în momentul înregistrării scenei.

Lasă-l, Jojo,  e un profesionist desăvârşit. Scena a ieşit foarte bine, a fost foarte reală', a liniştit­-o amuzat Toni Grecu.

Ca să-şi încurajeze colegul  rănit, Claudiu Maier, unul dintre actorii de la SRC i-a povestit acestuia cum a păţit-o şi el cu Jojo,  la o altă filmare: l-a lovit cu o poşetă de i-a sunat apa-n cap' .

Cât de tare l-a lovit Jojo pe colegul ei de scenă, veţi afla mâine, de la ora 20.30, la Happy show'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare