; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La Euforia începe azi „Vreau pe cineva”, un nou dating-show

19 September 2011

După succesul Biancăi Drăguşanu în showbiz-ul românesc, iată că o nouă Bianca îşi face intrarea pe sticlă. Este vorba de Bianca Sârbu, o actriţă carismatică şi plină de viaţă. Bianca va prezenta emisiunea Vreau pe cineva' la Euforia TV începand cu 19 septembrie.

Bianca va da lovitura pe sticlă din 19 septembrie de luni până vineri, ora 16:00  şi duminică de la 17:30. Ea va prezenta cel mai consacrat şi cel mai cunoscut format la nivel mondial, un format de dating-game ajuns şi în România în cadrul emisiunii mult aşteptate Vreau pe cineva' difuzată la Euforia TV.

Vreau pe cineva' este emisiunea care va ţine cu sufletul la gură milioane de telespectatori, aducând un suflu nou, emoţii şi o nouă formă de divertisment în peisajul audio-vizualului românesc. Fiind un show cu o lungă istorie, prezentat în peste  30 de ţări, Dating-game' vine prima dată în România.

Emisiunea e structurată pe trei runde prin care concurenţii încearcă să îşi descopere opiniile asupra vieţii de zi cu zi, asupra relaţiei de cuplu şi a vieţii private. Programul se bazează pe prezenţa în platou de o parte şi de alta a paravanului a trei băieţi şi două fete sau/şi invers: trei fete şi doi băieţi. Fiecare din ei are şansa de a părăsi platoul cu un potenţial partener/parteneră de viaţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare