; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Murdoch_mysteries_header_1518191

La Epic Drama începe un sezon nou, al 8-lea, din „Detectivul Murdoch”. Care sunt momentele-cheie ale poveștii

04 May 2020

Unul dintre cele mai populare seriale canadiene, „Detectivul Murdoch', continuă la Epic Drama cu un sezon nou, difuzat în premieră de luni, 4 mai.

 

Îndrăgitul serial canadian cu Yannick Bisson și Hélène Joy în rolurile principale, despre aventurile unui detectiv minuțios și pasionat de gadgeturi din Canada sfârșitului de secol XIX, se bucură de succes peste tot în lume. La noi, este difuzat de Epic Drama, care anunță difuzarea unui nou sezon din 4 mai: toate cele 18 episoade ale sezonului 8 vor fi difuzate de la 21.15, de luni până vineri.

 

Dacă noi am ajuns la sezonul 8 (difuzat în 2014- 2015), în țara de origine, în martie, s-a terminat sezonul 13. Și, deși producătorii nu au anunțat nimic încă (cu atât mai mult cu cât pandemia de coronavirus a oprit peste tot industria cinematografică), fanii se așteaptă ca serialul să continue cu sezonul 14.

 

Iată mai departe ce urmează să se întâmple în sezonul 8 (ATENȚIE!!! Dacă nu vreți să știți nimic, părăsiți pagina, vă rugăm!)

 

În episoadele de început, Murdoch și colegii lui își revin cu greu după bătaia violentă aplicată Inspectorului Brackenreid de bătăușii frați OShea, după ce inspectorul începuse să ancheteze rapoartele de huliganism din zona țărmului. Locul rămâne în continuare controversat și periculos, căci bandele se luptă pentru putere, îi extorchează și îi ucid pe negustorii locali și, în pofida mult așteptatei logodne a lui Murdoch cu Ogden, planurile lor de nuntă trebuie să mai aștepte, căci apar chestiuni mult mai presante. 

 

Dr Ogden și Dr Grace își unesc eforturile cu Margaret Haile și un grup de sufragete, în lupta pentru a obține dreptul de vot pentru femei, dar sfârșesc prin a ajunge în închisoare, apărate de Clara Brett Martin, prima femeie avocat din Imperiul Britanic.

 

Și iată câteva dintre cazurile complicate investigate în acest sezon: Murdoch își unește forțele cu legendarul om al legii Bat Masterson, pentru a-i urmări pe celebrii bandiți Butch Cassidy și Sundance Kid, care jefuiau bănci; în plus, Murdoch descoperă că e obiect de adorație pentru un grup de admiratori ai detectivilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare