; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Cordoneanu aduce războiul sexelor la Antena 2

16 February 2013

Realizatoarea emisiunii Distracția pe vremea mea', Irina Cordoneanu, i-a provocat ediția de azi pe invitați la… război. Războiul sexelor! Participanții au fost aleși cu multă grijă și nu au dezamăgit. Premiul de excelență l-a primit Radu Pietreanu. De ce? Pentru că povestea lui despre cât de tandru știe să trateze femeile a urcat în top:

Pe vremea când aveam 6 relații stabile și nu le înșelam cu nimeni, mi-am zis: Cum să rămân numai cu una? Le dădeam întâlnire la aceeași oră și în același loc, le făceam cunoștință și le spuneam…. Descurcați-vă! Cine scapă, sunt peste drum la cârciumă!', a povestit Radu Pietreanu, în stilul consacrat.

Rocsana Marcu: Am râs într-un club de sado-masochiști, de am căzut de pe scaun'

Actrița Rocsana Marcu a declarat la randul ei: Cele mai frumoase conversații despre sex și tot ce ține de sex au fost cu iubiții mei. Eram în Barcelona cu o prietenă și voiam să mergem la un bar să bem un suc, am nimerit intr-un bar de sado-maso, m-am îngrozit când am văzut. Prietena mea a vrut sa plecăm, dar eu am insitat să rămânem. Dacă doreai puteai să platești bilet de intrare să participi sau îți dădeau un separeu, dacă nu, puteai să stai la bar și să privești, erau o grămadă de turiști care stăteau la bar și cu toții ne uitam la spectacol cum se biciuiau își vorbeau cu diverse diminutive îmbrăcați în fel și fel de costume cu hamuri, eram singura din acel loc care râdeam', a povestit Rocsana Marcu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare