; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DAN_TEODORESCU_DINCOLO02

La “Dincolo de aparenţe”, Dan Teodorescu recunoaşte că e lovit de amnezie

04 April 2014

Solistul formaţiei Taxi, Dan Teodorescu, este invitatul Florentinei Fântânaru, sâmbătă, de la ora 13.00, la Dincolo de aparenţe'.  Plin de umor,  cântăreţul  îi spune Florentinei că nu mai ţine legătura cu fostul său naş, Traian Băsescu, şi că la momentul respectiv, atunci când s-a gândit să-i fie părinte spiritual, totul părea o glumă bună.

DAN_TEODORESCU_DINCOLO02

Primarul, pe vremea aia, avea legătură cu piesele şi  şi  l-am rugat asta, să-mi fie naş şi, pentru că a ţinut la glumă, a zis . A fost o glumă totul, atunci mi s-a părut o glumă bună'.

Despre hit-urile sale, Dan Teodorescu recunoaşte că-şi aduce aminte cu exactitate când şi unde le-a compus. Însă nu ştie de ce, atunci când a scris piesa Cele două cuvinte', parcă şi-a pierdut memoria.

Eu îmi aduc aminte când am compus o piesă. Ştiu aproape ora şi ziua în care am compus diferite piese. Mă da când am compus eu ? Nu-mi aduceam aminte absolut nimic. E ca si când piesa mi se dăduse de undeva şi începusem brusc să o cânt în concerte. M-am speriat şi am întrebat-o pe Irina, soţia mea, dacă eu am compus-o. . Ok, am zis, câte 3, 4 ore pe zi, cred că a deranjat-o un pic', mărturiseşte cântăreţul.

Ce alte lucruri se mai întâmplă în viaţa lui Dan Teodorescu, veţi afla sâmbătă, de la ora 16.00, la Dincolo de aparenţe', cu Florentina Fântânaru, la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare