; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Campania „23 august, 1944: istoria furată” se termină cu o ediţie specială

23 August 2013

Diseară, campania demarată de Digi24 la începutul acestei săptămâni se încheie cu o dezbatere amplă asupra unei zile care a schimbat destinul unei națiuni.

De la ora 19.30, într-o ediție specială moderată de Elena Vijulie și Dan Suciu, istoricii Stelian Tănase și Lavinia Betea, analistul politic Emil Hurezeanu și consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, trag concluziile campaniei „23 august, 1944- Istoria furată'.

Ediția specială de la finalul campaniei va fi transmisă  dintr-o locație specială, din fața Palatului Regal din București.

Pentru zecile de materiale difuzate în cele  5 zile de campanie s-a filmat sute de ore și s-au străbătut mii de kilometri.

În total au lucrat 15 oameni, am avut filmari în Basarabia, la Cernăuți, în Transilvania, am adunat o baza de date impresionantă, jurnale de front făcute de propaganda nazistă sau de cea comunistă, interviuri cu supraviețuitorii de la Stalingrad sau de la Odessa, veterani de război cu povești impresionante care au trăit istoria scrisă de învingători', a mărturisit Toni Dohotariu, producător general al Departamentului de producție al Digi24.

Alice Iacobescu (foto) şi Stelian Muscalu dezbat, la rândul lor, într-o ediție specială, difuzată de Digi24 de la ora 18.00, semnificația zilei de 23 august în istoria României,  iar pe parcursul întregii zile, în Jurnalele de știri Digi24, vor fi difuzate reportaje care vorbesc despre importanța acestei zile în istoria României și care scot la iveală adevăruri bine ascunse de zeci de ani.

Apoi, de la 19.30, Elena Vijulie și Dan Suciu, alături de invitații lor,  trag concluziile unei campanii prin intermediul căreia Digi24 și-a dorit să recupereze istoria furată a României.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare