; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La CinemaCon ul din Las Vegas, Steve Carell a vorbit despre „Sunt un mic ticălos”

La CinemaCon-ul din Las Vegas, Steve Carell a vorbit despre „Sunt un mic ticălos”

31 March 2017

Steve Carell, actorul care este vocea lui Gru în „Sunt un mic ticălos' / „Despicable Me' (a căruia a treia parte urmează să ajungă pe marile ecrane pe 30 iunie 2017) s-a distrat la CinemaCon vorbind despre noile aventuri ale minionilor.

Studiourile Universal au profitat de CinemaCon (27 – 30 martie, la Caesars Palace din Las Vegas) pentru a-și promova noua peliculă „Sunt un mic ticălos 3'. Știm deja din ultimul trailer că Gru are un frate geamăn, Dru, amândoi interpretați de același Steve Carell.

Poster „Sunt un mic ticălos' / „Despicable Me'

Poster „Sunt un mic ticălos' / „Despicable Me'

Pe scena de la CinemaCon, actorul a urcat împreună cu producătorul Chris Meledandri, tatăl „Epocii de gheață', „Sunt un mic ticălos', „Hai să cântăm', „Singuri acasă'… Dar Meledandri nu a apucat să spună prea multe. În schimb, Carell s-a dezlănțuit! S-a amuzat să vorbească fanilor cu „vocea' eroului său, de care e complet îndrăgostit:

„Pentru mine, Gru este cel mai bun personaj din istoria cinematografiei. Există atâta umanitate în aceste filme și, în același timp, sunt atât de amuzante. Din această cauză sunt atât de iubite de public'.

Apoi, s-a apucat să facă glume pe seama „șefului' în legătură cu un nou minion care va apărea în film, Mel. În timp ce Meledandri explica că acesta va pune la cale „o minirevoluție împotriva lui Gru', Carell l-a oprit:

„Dar tu ai fost sursa de inspirație pentru acest minion. Uite, aveți același nume!'.

 

„Sunt un mic ticălos 3' ajunge pe marele ecran pe 30 iunie 2017:

Citește și:

„Sunt un mic ticălos 3' are trailer și poster nou-nouțe. Dar și un personaj cu totul nou și surprinzător!

„Sunt un mic ticălos 3' are afiș, trailer și… un nou erou negativ

BANANAAAAA! Minionii se reîntorc în cinematografe!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare