; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La ce pofteşte Barack Obama?

26 April 2010

Invitat la Jay Leno în emisiune, consilierul prezidenţial american David Axelrod a declarat că preşedintele Americii, Barack Obama, adoră prăjiturile, deşi a renunţat de mult la ele, adoptând un regim de viaţă sănătos.

Obama (48 de ani) a ţinut ascuns faptul că nu poate rezista dulciurilor, însă consilierul său prezidenţial, David Axelrod, l-a dat de gol în emisiunea lui Jay Leno, The Tonight Show'.

El a povestit cum a trebuit să-l concedieze pe bucătarul-şef de la Casa Albă, renumit pentru deserturile sale, pentru a-l scăpa pe Obama de tentaţiile dulci.

Mai mult, conform quien.com, el a spus că, pe lângă dulciuri, Obama se dă în vânt şi după hamburgerii cu brânză. David Axelrod speră însă ca prima doamnă a Americii, Michelle Obama, să nu fi aflat de preferinţele culinare ale soţului ei, nu de alta, dar ea a inţiat anul acesta o campanie împotriva obezităţii infantile.

Dacă lui Obama îi plac prăjiturile şi alţi foşti preşedinţi americani au avut viciile lor culinare: Ronald Reagan adora caramelele, iar Bill Clinton nu rezista în faţa hamburgerilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare