; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley și Gina Pistol

La ce nume s-au gândit Smiley și Gina Pistol pentru fiica lor

01 February 2021

Marele moment se apropie. Mai e puțin până când Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară.  

În urmă cu câteva zile, Smiley povestea în cadrul emisiunii „La Măruță' când va naște Gina și care este stadiul pregătirilor în familia lor:

„La începutul lunii martie. Pe atunci… dar să vedem ce se va întâmpla în ultima lună', a spus emoţionat Smiley în emisiunea lui Cătălin Măruţă.  „La mine în casă stau cât mai puțin în momentul de față pentru că este în reconstrucție. E sindromul ăla al mamelor care pregătesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, suntem pe ultima sută de metri. Mai mult am stat la studio, cu pretextul că am de terminat albumul nou. La începutul lui martie este programat să vină copilul, dar se poate întâmpla orice. Conștientizez din ce în ce mai mult că mai este o lună și mi se schimbă viața radical. În fiecare dimineață mă trezesc mai entuziasmat decât în ziua precedentă. Voi trăi niște lucruri pe care nu le-am mai trăit niciodată. Voi avea un prieten nou', a declarat Smiley în emisiunea „La Măruță'.

 

Ce nume vor pune fiicei lor

Astăzi, într-o serie de postări pe InstaStory, Gina Pistol a arătat ce produse au ajuns deja acasă pentru fiica sa. Conform imaginilor, Gina și Smiley îi zic fetiței lor tot Regina, nume pe care cei doi l-au menționat și în filmarea în care anunțau că vor deveni părinți: 

„Vrem să numim fetița… merge foarte bine cu Maria – ReGina', zicea Gina atunci, spunând că e gluma ei preferată. 

„Mai avem 20% din renovat. De spălat hăinuțele fetiței, trebuie să semnez contractul cu banca de celule stem, cu spitalul privat unde o să nasc. mers la ecografie, analize… Abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă, pe cuvântul meu! Nu știu dacă am timp să le termin pe toate până nasc. Incredibil cât de repede trece timpul', a mărturisit astăzi Gina.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare