; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo by Adela Popescu on February

La ce nume s-a gândit Adela Popescu pentru băiețelul pe care îl așteaptă

02 March 2021

Adela Popescu așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume al celui de-al treilea băiețel pe care îl va avea alături de Radu Vâlcan.

Într-o intervenție prin intermediul Skype în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' (Pro TV), Adela Popescu a dezvăluit că ea și soțul s-au gândit la 3 nume posibile pentru micuțul pe care îl așteaptă. Vedeta a dezvăluit că numele copilului va începe tot cu inițiala A, asemeni celor doi copii pe care îi are Andrei și Alexandru, pentru că Radu Vâlcan și-a tatuat inițiala. 

„Am fost de acord și eu și soțul. Într-o ordine aleatorie ne-am gândit la: Achim. Este un nume dezbătut îndelung este un nume superb, doar că eu când mă gândesc la Achim mă gândesc fie la băiețelul Antoniei, fie la băiețelul Cătălinei și al lui Paul Ipate. A doua varianta, Anton și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune', a spus Adela râzând.

Vedeta a povestit că nu a hotărât încă ce nume va rămâne. După ce a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, Adela Popescu a preferat să iasă mai devreme în concediu pentru a se proteja de coronavirus. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare