; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

American Gods 2

La câteva zile de la premiera sezonului al doilea, serialul „American Gods” a fost reînnoit cu încă un sezon

19 March 2019

Vești bune pentru războiul dintre vechii zei și noii zei. Abia a început difuzarea sezonului al doilea al producției „Zei americani' / „American Gods' (2017), că Starz s-a și grăbit să comande și al treilea sezon.

 Vezi galeria foto >

Asta a fost vestea bună, pentru că în culise sunt în continuare tulburări și va fi din nou schimbat showrunner-ul. După primul sezon, în care showrunneri au fost Bryan Fuller și Michael Green și al doilea, de care s-a ocupat Jesse Alexander, a sosit timpul să se implice în războiul dintre zei Charles „Chic' Eglee („The Shield', „Dexter').

Deocamdată, Neil Gaiman, producătorul și scriitorul după a cărui carte omonimă s-a adaptat serialul, e încântat de nou-venit: „Nu-mi puteam dori mai mult. «American Gods» a fost reînnoit cu încă un sezon, iar eu sunt foarte încântat că pot să lucrez cu Chic Eglee. Chic este un colaborator ideal. Noi lucrăm de câteva săptămâni la sezonul al treilea și sunt încântat că a prins deja gustul «Zeilor americani»'.

Din partea sa, rețeaua de cablu Starz a explicat că „publicul continuă să venereze «Zeii americani», iar noi suntem mai mult decât încântați să-i anunțăm pe toți credincioșii adevărați că vor mai fi multe capitole fantastice de văzut'.

La noi, „American Gods' este disponibil pe platforma Amazon Prime Video, iar la televizor, pe AXN (unde am văzut și primul sezon), cel de-al doilea sezon al serialului va fi difuzat undeva spre sfârșitul anului 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare