; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La Bloc

“La Bloc” face revederea de 10 ani cu un episod-eveniment

30 November 2013

Pe 1 decembrie, de la ora 15.00, ziua României şi majoratul Pro TV-ului, echipa serialului “La Bloc” re reuneşte (după o pauză de mai bine de 10 ani) pentru un episod special, de sărbătoare.

[Not a valid template]

Istoria La Bloc' este scrisă cu recorduri de audienţă, dar mai presus de toate, cu o echipa unită şi cu prietenii pe viaţă. La Bloc' a scris şi o premieră în istoria televiziunii de la noi. Actriţa Mariana Dănescu, cea care interpreta rolul lui Lili, a născut în văzul a milioane de români. Regizorii şi echipa de producţie au împrumutat personajului Lili experienţa de viaţă a actriţei ce-i dădea viaţă, aşa că naşterea micuţului Mihăiţă a fost aşteptată cu sufletul la gură de toţi telespectatorii şi de doi taţi', unul din realitate şi unul din serial, adică Dragoş Moştenescu ce juca rolul lui Costel.

După 10 ani…

La peste 10 ani de la prima cărămidă pusă în La Bloc', îi regăsim pe blocatari' în Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coadă), Costel (Dragos Moştenescu) şi Lili (Mariana Dănescu) se vor prezenta ca fiind milionari români fugiţi de criza şi nebunia din ţară.

Purtat de valul bogăţiei şi de sentimentul de îndrăgosteală care i s-a aprins în suflet de când a întâlnit-o pe Iulia Vântur la Saint Tropez, Nelu se răsfaţă cu cele mai costisitoare plăceri, însoţit de Costel şi Lili. Dar vestea măritişului lui Mimi (Dana Rogoz) ajunge şi la ei. Nelu îşi face procese de conştiinţă că a uitat de ea în ultimii ani. Hotărăşte să meargă în ţară, la nuntă, să-i faca o surpriză. Şi de aici începe toată nebunia, el vrea să-i facă lui Mimi o nuntă de vis, numai că ea vrea o nuntă simplă, doar cu familia care i-a mai rămas în ţară şi cu prietenii apropiaţi, cu vechile sale prietene Adina (Laura Cosoi) şi Roxana (Tili Niculae), cu Nea Popa (Tudorel Filimon), Americanu (Emil Mitrache) şi Bela (Alina Chivulescu).

“La Bloc” în cifre

Episodul-eveniment se alătură celor 524 episoade din istoria blocului'. Revederea a încununat 13 sezoane de prietenie de pe parcursul a 6 ani de zile, din 2002 până în 2008, adică 402 zile de filmare, mai precis 4824 de ore de trăit în pielea personajelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare