; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La AXN începe sezonul 7 din „CSI: New York”

21 February 2011

CSI_NY 7_12Sezonul 7 din „CSI: New York', care începe pe 3 martie la AXN, aduce o schimbare în distribuţia serialului. După plecarea Melinei Kanakaredes, în echipa de criminalişti intră personajul interpretat de Sela Ward.

Pe Sela Ward o ştiţi din serialul „Dr. House', unde a interpretat-o – în primele sezoane – pe iubita simpaticului doctor.

Actriţa a fost aleasă de producători să fie Jo Danville, o fostă agentă FBI, care vine să completeze echipa lui Mac Taylor (Gary Sinise) după plecarea detectivului Stella Bonasera (actriţa Melina Kanakaredes a decis să părăsească serialul la sfârşitul sezonului 6).

Câştigătoare a două premii Emmy şi a unui Glob de Aur, Sela Ward va interpreta un detectiv experimentat din Washington, D.C., a cărei muncă este mult influenţată de empatia ei faţă de victimă.

Jo Danville va apărea chiar din primul episod al noului sezon. Ea este un fost detectiv FBI a cărui integritate personală şi profesională a dus la achitarea unui violator. Victima violatorului era fiica unui senator şi, din pricină că a supărat puterea politică, Jo nu a mai putut să-şi continue munca la Washington, fiind mutată la echipa de criminalişti a lui Mac Taylor.

Metodele neortodoxe ale lui Jo se ghidează după regula „întâi psihologia, apoi criminalistica'. Ea pune întotdeauna sub semnul întrebării infailibilitatea ştiinţei şi are nevoie de o a doua opinie sau o altă perspectivă.  Relaţia ei cu Mac Taylor va fi aşadar una specială.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare