; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MV5BMjExMzQ3MDMzN15BMl5BanBnXkFtZTgwMzUwMjU5NjM@._V1_SY1000_CR0,0,1501,1000_AL_

La 90 de ani, Clint Eastwood nu se lasă! Pregătește un nou film

06 October 2020

Deși are venerabila vârstă de 90 de ani și în ciuda pandemiei globale, Clint Eastwood nu renunță la ceea ce face bine, adică la a juca și regiza film. Noul său proiect pentru studiourile Warner Bros se numește „Cry Macho', scrie Deadline.com.

Inspirat de romanul cu același nume scris de N. Richard Nash, filmul va urmări aventurile prin care trece un fost star de rodeo actualmente antrenor de cai, interpretat de Clint Eastwood, care încearcă să facă rost de bani după ce recuperează un copil de la mama sa din Mexico City pe care-l duce acasă la tatăl lui.

Romanul „Cry Macho' a mai avut o tentativă de ecranizare. În 2011, Arnold Schwarzenegger și Brad Furma, regizorul peliculelor „Avocatul din limuzină' și „Joc riscant', au încercat să aducă povestea pe marile ecrane, dar nu au reușit.

Ultimul film regizat de Clint Eastwood și în care a interpretat rolul principal a fost „Curierul traficanților' în 2018 (e disponibil pe HBO GO). Filmul îl are ca erou pe Earl Stone, un veteran de război, care la 80 de ani devine curier pentru un cartel mexican ce se ocupă cu traficul de droguri.

De-a lungul carierei sale, Clint Eastwood a câștigat 4 premii Oscar: „Necruțătorul' (1993 – cel mai bun regizor, cel mai bun film) și „O fată de milioane' (2005 – cel mai bun regizor, cel mai bun film).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare