; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Brianna Caradja a terorizat un gigolo la “Plasa de stele”

13 March 2012

Marţi, de la 20.20, Dan Negru revine cu o nouă ediţie a emisiunii Plasa de stele'. După ce a fost protagonista unei farse incredibile, în care i s-a înscenat o crimă prin neglijenţă, Brianna  Caradja revine anul acesta la Dan Negru în emisiune în ipostaza de complice. Victima ei va fi un gigolo, care, ajuns la domiciliul înstăritei şi mai ales pretenţioasei sale cliente, va trăi acolo experienţa vieţii lui.

Deşi fusese avertizat de către managerul firmei care intermedia întâlnirea, că, în general, clientele înstărite precum Brianna au fantezii ciudate, bărbatul nu şi-ar fi putut închipui niciodată ce îl aştepta.

Astfel, Brianna i-a cerut să se îmbrace în Shrek şi să facă fel de fel de gesturi grosolane, pentru că ei îi plac bărbaţii adevăraţi şi nicidecum cei sofisticaţi sau pretenţioşi. Apoi, gigolo-ul s-a îmbrăcat în costum de crocodil pentru că Brianna este fascinată de Discovery şi îşi doreşte să vizioneze acest program împreună cu el.

Ciudata situaţie nu avea să se încheie aici, deoarece, în scurt timp, bărbatul stătea aproape gol în faţa Briannei, îmbrăcat doar într-un chilot tanga minuscul, citind tot felul de cuvinte din Dicţionarul explicativ al limbii române.

Marţi, de la 20.20, vezi cum a decurs în continuare această farsă de senzaţie, într-o nouă ediţie a emisiunii Plasa de stele'!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare