; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kyra Sedgwick susţine căsătoriile gay

21 October 2010

Kyra Sedgwick, actriţa din serialul „Aproape de adevăr', care ajunge la ultimul episod din cel de-al patrulea sezon la Pro Cinema, marţi, 2 noiembrie, de la orele 20.00, sprijină legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex în statul New York.

Kyra s-a alăturat unei campanii demarate de organizaţia Human Rights Campaign, care militează pentru legalizarea căsătoriilor gay. Actriţa, împreună cu soţul ei, Kevin Bacon, urmează să filmeze un clip care va circula pe internet şi în care vor susţine dreptul fiecărui cetăţean de a se căsători cu cine doreşte.

Julianne Moore, Kenneth Cole şi primarul New York-ului, Michael Bloomberg, sprijină şi ei campania şi au filmat deja clipurile lor de susţinere, în timp ce alte vedete, precum Ethan Hawke, Fran Drescher, Whoopi Goldberg, Moby sau Mark Ruffalo, urmează să îşi asocieze imaginea cu mişcarea de legalizare a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.

Legea de aprobare a căsătoriilor gay a fost respinsă la diferenţă de doar opt voturi anul trecut în senatul newyorkez. Astfel, la alegerile legislative care vor avea loc în curând la New York, starurile implicate în campanie încearcă să îi convingă pe alegători să voteze politicienii care susţin legalizarea căsătoriilor gay.

Kyra Sedgwick şi Kevin Bacon nu sunt la prima acţiune de acest gen, ei fiind de mult timp implicaţi în campanii de susţinere a drepturilor minorităţilor sexuale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare