; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kyra Sedgwick le-a interzis copiilor ei să devină actori

26 August 2010

Kyra Sedgwick (Aproape de adevăr') le-a interzis categoric copiilor ei adolescenţi să se îndrepte către profesia de actor, pentru că vrea să îi apere de neşiniştile, durerile şi nesiguranţa pe care această viaţă le presupune.

Soţia lui Kevin Bacon a suferit mereu din cauza sacrificiilor pe car a trebuit să le facă pentru carieră şi ştie că astfel l-a forţat pe soţul ei să fie el cel care păstrează unitatea familiei, lucruri pe care nu le doreşte şi pentru Travis şi Sosie, copii lor în vârstă de 20, respectiv 18 ani.

Când a zis Da, Kevin a spus doar pentru mine, ca persoană, nu pentru actriţa Kyra Sedgwick. Însă de-atunci a trebuit să mă împartă cu multe persoane, iar eu am devenit foarte independentă. Uneori trebuie să stau departe de familie chiar şi pentru 6 luni, iar în acest timp el este acela care are grijă de copii. Alteori sunt atât de obosită după o zi lungă de filmare încât atunci când ajung acasă nu pot deschide gura pentru a purta orice fel de conversaţie, darămite vreuna profundă.', a declarat vedeta din Aproape de adevăr'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare