;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kylie Minogue are probleme cu iubitul

2 June 2010

Kylie Minogue este certată cu iubitul eiCântăreaţa Kylie Minogue (42 de ani) şi iubitul ei, modelul Andres Velencoso Segura (32 de ani) s-au certat serios şi relaţia lor se află acum sub semnul întrebării, scrie dailymail.co.uk.

Relaţia lungă de 18 luni a acestora este în pericol, după ce Kylie l-a acuzat pe Andres că nu-i acordă sprijinul emoţional de care are nevoie în această perioadă, în care îşi lansează un album nou („Aphrodite'). „S-au certat rău de tot săptămâna trecută şi la final el i-a spus că s-a terminat totul între ei. Pare să fie aceeaşi problemă veche cu cre s-a confruntat Kylie în multe dintre relaţiile ei. Se teme că nu merită afecţiunea iubitului ei, mai ales dacă face pereche cu un manechin mult mai tânăr', a povestit un apropiat al cântăreţei.

De la presupusa despărţire, Minogue a mers singură la câteva evenimente publice, cum ar fi premiera britanică a filmului „Totul despre sex 2'. Sursa a adăugat că vedeta l-a tot sunat pe Andres, în încercarea de a se împăca. Kylie a mai avut relaţii cu actorul francez Olivier Martinez şi cu modelul James Gooding.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare