Homepage  / Vedete străine

Kylie Minogue a strălucit pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2024. Artista s-a luptat cu cancerul atunci când se afla la apogeul carierei

Kylie Minogue a strălucit pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2024. Artista s-a luptat cu cancerul atunci când se afla la apogeul carierei
7

de Cristina Țapu,

Kylie Minogue, în vârstă de 55 de ani, a participat la decernarea Premiilor Grammy 2024, iar toate privirile au fost ațintite asupra sa. Vedeta pare să fi găsit elixirul tinereții, iar ținut pe care a ales-o a fost una îndrăzneață.

Kylie Minogue a strălucit pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2024

La vârsta de 55 de ani, Kylie Minogue pare că nu îmbătrânește deloc. Cântăreața a strălucit pe covorul roșu într-o rochie cu fâșii de voal, menținându-și aspectul proaspăt.

2024 MusiCares Person of the Year Honoring Jon Bon Jovi – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Kylie a urcat pe scenă la Premiile Grammy pentru a primi trofeul pentru Best Pop Dance Recording pentru hitul ei „Padam Padam”. Kylie a optat să poarte o pereche de sandale cu toc considerabil, ținând cont că are o înălțime de doar 1,52 de centimetri.

Cântăreața australiană a demonstrat forță și curaj în fața bătăliei cu cancerul. În anul 2005, în timpul desfășurării turneului „Showgirl: The Greatest Hits”, Kylie a primit șocanta veste. La întoarcerea în Melbourne, după seria de concerte din Europa, artista a aflat că se confruntă cu cancerul la sân, ceea ce a determinat întreruperea bruscă a turneului și retragerea de la festivalul Glastonbury.

Kylie Minogue s-a luptat cu cancerul

Pe 21 mai 2005, Kylie Minogue a fost supusă unei intervenții chirurgicale, urmată rapid de începerea tratamentului de chimioterapie.

Deși s-a luptat cu o boală cruntă, Kylie nu a renunțat la muncă. În decembrie 2005 a lansat single-ul „Over the Rainbow”, iar în 2006 a publicat cartea pentru copii „The Showgirl Princess”, pe care a scris-o în perioada în care s-a aflat în proces de recuperare.

După revenirea sa triumfătoare, Kylie a continuat să cucerească audiențele cu albume precum „Aphrodite” și „Golden.” Recunoașterea sa în industria muzicală a fost recompensată cu numeroase premii și nominalizări, inclusiv un premiu Grammy pentru Best Pop Dance Recording.

Cu o carismă naturală și o energie contagioasă, Kylie a devenit rapid un simbol al muzicii pop. De-a lungul carierei sale, a lansat hituri memorabile precum „I Should Be So Lucky,” „Can’t Get You Out of My Head” și „Spinning Around.”

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton