Homepage  / Vedete străine

Kylie Jenner și Timothée Chalamet, apariție publică rară. Cum au fost surprinși împreună

Kylie Jenner și Timothée Chalamet, apariție publică rară. Cum au fost surprinși împreună
11

de Roxana Mirea,

Kylie Jenner și Timothée Chalamet au fost surprinși împreună la un restaurant. Imaginile cu cei doi au devenit rapid virale pe rețelele sociale. Aceasta nu este prima dată când cei doi sunt văzuți împreună, dar apariția recentă a atras din nou atenția fanilor. Iată cum au fost surprinși.

Kylie Jenner și Timothée Chalamet, surprinși împreună 

Kylie Jenner și Timothée Chalamet s-au bucurat sâmbătă de o seară de o ieșire în oraș. Vedeta din „Kardashians” și actorul din „Wonka” s-au bucurat de o cină la restaurantul Little Charli din New York City. Restaurantul a confirmat știrea pe Instagram Stories, potrivit Page Six. 

O fotografie și un videoclip cu cei doi stând împreună la o masă mică din restaurant au fost postate pe X (Twitter). Chalamet, în vârstă de 28 de ani, părea să încerce să fie discret în timpul ieșirii, purtând hanoracul gri tras pe cap. Cuplul și-a ținut de cele mai multe ori idila departe de lumina reflectoarelor. De fapt, ei au fost văzuți ultima dată în public în august, când Jenner își sărbătorea cea de-a 27-a aniversare. 

La acea vreme, starul din „Dune” și Kylie Jenner au încercat să fie incognito în timp ce ieșeau din avionul privat al acesteia după ce se întorseseră din Bahamas. Cu toate acestea, au existat momente în care Jenner și Chalamet nu s-au arătat prea deranjați de faptul că sunt fotografiați împreună. 

În ianuarie, Jenner și-a însoțit iubitul la Globurile de Aur, unde s-au sărutat în timpul unei pauze publicitare. Înainte de idila ei cu Chalamet, Kylie se întâlnea cu rapperul Travis Scott. Au împreună doi copii: pe Stormi, în vârstă de 6 ani, și pe Aire, în vârstă de 2 ani. 

Timothée Chalamet și Kylie Jenner, moment viral la Globurile de Aur 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Despre relația dintre Kylie Jenner și Timothée Chalamet 

Kylie Jenner și Timothée Chalamet au fost în centrul atenției de la începutul anului 2023, când au început să apară zvonuri despre o posibilă relație între cei doi.  

Relația a devenit mai publică în septembrie 2023, când au fost văzuți împreună la un concert al lui Beyoncé, unde s-au sărutat în public, confirmând astfel că sunt împreună. Deși cei doi par să aibă o relație „distractivă și necomplicată,” amândoi se susțin reciproc în carierele lor, iar Chalamet este impresionat de rolul lui Kylie ca mamă. Cu toate acestea, ambii păstrează o anumită discreție în ceea ce privește viața lor privată  

Relația a primit atenție și în cadrul altor evenimente mondene, cum ar fi New York Fashion Week sau US Open, unde au apărut împreună, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai discutate cupluri din lumea celebrităților. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton