Homepage  / Seriale turceşti

Kutsi, protagonistul serialului „Melek” de la Kanal D, divorțează de soția sa. Motivul din spatele despărțirii lor

Kutsi, protagonistul serialului „Melek” de la Kanal D, divorțează de soția sa. Motivul din spatele despărțirii lor
8

de Anda Dincă,

Kutsi (50 de ani), interpretul personajului Halil din serialul „Melek”, difuzat în prezent de Kanal D, s-a despărțit de soția sa, Sibel Ülker, cu care s-a căsătorit în martie 2021. Cei doi s-au cunoscut chiar la filmările serialului „Melek”, Sibel fiind mama micuțului actor Poyraz Ar, cel care îi dă viață personajului Seyit Ali, cel mai mic copil al lui Melek (Nehir Erdogan).

Conform birsenaltuntas.com, Sibel (40 de ani) este cea care a intentat divorțul împotriva soţului ei, Kutsi, susţinând că „uniunea conjugală a fost zguduită din temelii”. Mai mult aceasta s-a mutat deja din casa lor din Maltepe, Istanbul.

Kutsi, protagonistul serialului „Melek” de la Kanal D, divorțeazăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sibel și Kutsi, în pragul divorțului încă din 2022

Problemele dintre Sibel și Kutsi au început încă din 2022, când tabloidele turcești au spus că sunt în pragul divorțului. Sibel, care se afla vara trecută în vacanță cu familia sa în Șile, s-a supărat că actorul a petrecut timp cu fiicele sale din prima căsătorie.

Kutsi, care a mers la Bodrum pentru un concert, a rămas acolo mai mult timp pentru a fi în compania fiicelor sale, rezultate din mariajul cu Sinem Bayraktutar. Între timp, prietenul lui Kutsi, Burçin Birben, a făcut o fotografie cu acesta și a distribuit-o pe rețelele de socializare, iar Sibel văzând-o s-a enervat foarte tare și a scris câteva rânduri pe Instagram în care povestea că este supusă violenței psihologice fără să dea vreun nume.

A doua zi, ea a revenit cu o altă postare, în care nega zvonurile legate de divorț sau de o relație abuzivă cu soțul ei: „Postarea pe care am făcut-o ieri a fost complet greșit înțeleasă. Nici măcar numele iubitului meu soț, Kutsi, nu a fost menționat în postarea mea. Deoarece nu am divorțat de el, o astfel de situație este exclusă. Este vorba despre manipulare și presiune din partea presei. Îmi pare rău că acele cuvinte pe care le-am scris pe pagina mea privată de Instagram au fost interpretate astfel și că s-au răspândit”.

Kutsi a fost împreună, timp de 8 ani, cu actrița Feyza Çıpa

Înainte de a fi cu Sibel, cu care s-a căsătorit după doar 4 luni de relație, Kutsi a fost împreună, timp de 8 ani, cu actrița Feyza Çıpa, de care s-a îndrăgostit la filmările serialului „Huzur Sokağı”. Pentru Feyza Kutsi a divorțat de mama copiilor săi, Sinem, însă relația lor, deși a fost de lungă durată, a fost presărată cu multe certuri. În 2020 ei s-au despărțit definitiv din cauza faptului că Feyza își dorea o căsnicie și copil, în timp ce Kutsi nu avea gânduri în acest sens, spun cei de la hurriyet.com.tr.

În ceea ce privește mariajul cu Sinem, acesta a durat 7 ani și s-a terminat în 2017 tot cu scandal. „Kutsi m-a trădat și înainte. Nu dau vina pe Kutsi sau pe Feyza. Sunt singura vinovată aici, am iertat pentru a doua oară. Am dat 15 ani acestei iubiri. Dacă un bărbat își poate părăsi soția în timpul sarcinii, el poate lăsa pe oricine oricând”, a declarat Sinem, în 2017, citată de la hurriyet.com.tr.

Kutsi, care este și un cunoscut cântăreț la el în țară, are la activ mai multe albume pop, iar în prezent poate fi văzut într-un serial la postul Atv, „Üvey Anne” (Mama vitregă), alături Hazal Filiz Küçükköse și Asli Tandogan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton