Homepage  / Vedete străine

Kristin Davis, dezvăluiri despre drama dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker. „Aș vrea să pot repara asta”

Kristin Davis, dezvăluiri despre drama dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker. „Aș vrea să pot repara asta”
12

de Andra Stana,

Kristin Davis a vorbit în premieră despre zvonurile legate de cearta dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker. Ce s-a întâmplat, de fapt, între fostele colege din franciza „Totul despre sex”.

Kristin Davis și-a spus părerea despre cearta dintre Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

Kristin Davis a declarat recent, într-un interviu pentru The Telegraph, că nu-și va irosi energia cu drama din jurul lui Kim Cattrall și „Sex and the City”.

Când The Telegraph a întrebat-o pe Davis, care își reia rolul Charlotte York din „Sex and the City” în „And Just Like That”, dacă vreun membru al distribuției vorbește cu Cattrall, Davis a răspuns:

„Trebuie să respecți dorințele oamenilor. Eu nu am de gând să îmi irosesc energia cu asta. Nu pot schimba pe nimeni. Înțeleg sentimentele fanilor – faptul că sunt supărați… Aș vrea să pot repara asta, dar nu pot. Nu este în puterea mea”.

Kristin Davis, dezvăluiri despre drama dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica ParkerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Variety a relatat în exclusivitate în luna mai că Samantha, personajul lui Kim Cattrall, va apărea în „Și uite așa…”, sezonul 2, la HBO Max, într-un rol cameo.

Anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii „Totul despre sex”. Cattrall a anunțat public în 2016 că nu mai joacă personajul ei, Samantha. Ea nu a fost mulțumită de scenariul pentru un al treilea film propus al seriei. Decizia ei de a se îndepărta de Samantha a dus la o dispută publică cu Sarah Jessica Parker, care continuă să o interpreteze pe Carrie Bradshaw în „And Just Like That”.

Atunci când Michael Patrick King și Parker au readus „Sex and the City” sub titlul „And Just Like That”, Cattrall nu a fost rugată să revină în rolul Samanthei, date fiind tensiunile continue cu Parker și restul distribuției. Ea a filmat cameo-ul din sezonul 2 din „And Just Like That” fără ca vreunul dintre membrii distribuției originale să fie pe platou cu ea.

Faimoasa creatoare de costume din „Sex and the City”, Patricia Field, care nu a lucrat la „And Just Like That”, s-a întors, de asemenea, pentru a o îmbrăca pe Samantha.

Cel de-al doilea sezon din „And Just Like That” are premiera pe 22 iunie. Scena lui Cattrall din „And Just Like That” nu este așteptată să fie difuzată până în august 2023.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton