; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

89283378_663870014367834_6540189991873985337_n

Kristin Cavallari anunță sfârșitul reality-show-ului său, „Very Cavallari”, difuzat și la noi de postul E!

21 May 2020

Starul de televiziune devenit antreprenor, Kristin Cavallari a anunțat sfârșitul reality-show-ului său, „Very Cavallari', odată cu sezonul al treilea, care poate fi urmărit în prezent la postul E!. Motivul este divorțul dintre ea și Jay Cutler început în luna aprilie, divorț care nu va apărea în show-ul ei. 

„Odată cu acest nou capitol din viața mea, am decis să nu mai continui cu „Very Cavallari'. Mi-a plăcut foarte mult să filmez pentru el și sunt atât de recunoscătore postului E! Entertainment pentru că a făcut posibilă această călătorie. Iar fanilor le zic atâ: Nu pot să vă mulțumesc suficient pentru tot sprijinul vostru din toți acești ani, vă iubesc!'.

Cavallari (33 de ani) – care s-a lansat în showbizul american participând în adolescență la show-ul MTV „Laguna Beach' – și soțul ei, fostul jucător de fotbal american Jay Cutler (36 de ani), sunt împreună din 2010. S-au logodit în 2011, însă după câteva luni s-au despărțit, iar ulterior s-au împăcat. În 2013 s-au căsătorit și au împreună 2 băieți, Camden (7 ani) și Jaxon (5 ani), și o fată, Saylor (4 ani).

În sezonul 3 o vedem pe Kristin în Nashville, cum încearcă să mențină, ca și în celelalte sezoane, să mențină un echilibru între viața de familie și cea profesională alături de soțul său, Jay Cutler. Ea muncește din greu pentru a deschide un nou magazine cu bijuterii Uncommon James în Nashville. Tot în sezonul 3 se vorbește și despre sfârșitul prieteniei dintre Kristin Cavallari și actrița Kelly Henderson din cauza zvonurilor de infidelitate apărute. Kelly ar fi fost, pentru scurt timp, amanta lui Jay însă niciunul dintre cei implicați nu au comentat acest lucru. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare