Homepage  / Vedete / Vedete străine

Kristen Stewart va juca rolul prințesei Diana. Detalii despre noua peliculă

Kristen Stewart va juca rolul prințesei Diana. Detalii despre noua peliculă

de Redactia Tvmania

Kristen Stewart (30 de ani) o va interpreta pe prințesa Diana într-un film intitulat „Spencer”, regizat și produs de Pablo Larraín, informează femalefirst.co.uk. 

Unul dintre cei mai importanți producători și regizori chilieni, cunoscut pentru peliculele „Nu” (2012) și „Jackie” (2016), Pablo Larraín a declarat pentru publicația „Deadline” că filmul, care poartă numele pe care prințesa de Wales îl avea înainte de căsătorie, se va concentra pe „acel «weekend dificil» de la începutul anilor ’90, în care aceasta a realizat că mariajul său regal nu funcționează și că vrea să se îndepărteze de la îndatoririle care o puneau în prima linie pentru postura de viitoare regină”. 

Pablo Larraín va fi și producător al filmului, împreună cu Juan de Dios, Jonas Dornbach, Janine Jackowski și Paul Webster. 

„Noi toți, sau măcar cei din generația mea, am crescut citind despre povestea prințesei Diana și gândindu-ne la ea ca la un basm frumos, în care prințul o întâlnește pe prințesă, o cere în căsătorie, iar aceasta devine regină. Dar aceasta e doar o poveste cu zâne. Când cineva hotărăște că nu vrea să devină regină și preferă să fie o persoană obișnuită, «să fie ea însăși», este o decizie uriașă, iar basmul se răstoarnă. Cum și de ce hotărăște cineva să facă asta? Mi se pare o poveste universală și profundă, care poate mișca milioane de oameni și de aceea am hotărât să o spun. Am vrut să fac un film care să ajungă la cât mai mulți spectatori din întreaga lume, care sunt cu siguranță fascinați de acest destin ieșit din comun”, a declarat cineastul.

În ceea ce privește alegerea protagonistei, Larraín a specificat:

„Am ales-o pe Kristen Stewart pentru rolul prințesei Diana, mama prinților William și Harry, pentru că este o mare actriță, capabilă să redea nenumăratele nuanțe cerute de personaj. Prințesa era genul de personalitate cu o mare doză de fragilitate și mister, iar Kristen poate întruchipa foarte bine toate aceste trăsături. E foarte frumos modul în care interpretează ea scenariul și se apropie de personaj, este o forță a naturii”.

Kristen Stewart a fost foarte lăudată, recent, pentru rolul titular din filmul biographic „Seberg” (2019), care a fost prezentat în numeroase festivaluri și i-a adus aprecieri din partea criticilor. 

Pelicula „Spencer” nu are încă o dată stabilită pentru lansare, dar e programată pentru a fi prezentată în cadrul târgului de filme de la Cannes, organizat anual și ținut anul acesta doar virtual, din motive de pandemie.

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton