; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart, speriată de un bebeluş-robot

26 July 2011

Actriţa a fost îngrozită de bebeluşul-robot cu care a filmat pentru „Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I' şi spune că ar fi preferat să lucreze cu un nou-născut în carne şi oase, relatează femalefirst.co.uk.

Kristen Stewart (21 de ani) de-abia aştepta ca personajul ei, Bella Swan, să facă un copil cu vampirul Edward Cullen (interpretat de Robert Pattinson).

„Naşterea copilului a fost una dintre părţile mele preferate din cartea <>. Dar a fost cu totul altceva să filmăm scena.

Un tip transpirat ridica mâna bebeluşului, care mai întâi mi-a atins faţa, apoi s-a lipit de părul meu şi a tras puţin. Le-am spus să ia chestia aia de lângă mine. Să-mi aducă un copil real, pentru că devenea ridicol'.

Nici Robert Pattinson (25 de ani) n-a fost prea încântat de copilul artificial, pe care l-a comparat cu Chucky, păpuşa ucigaşă.

În film, fetiţa numită Renesmee Carlie Cullen creşte mult mai repede decât alţi copii, iar Kristen Stewart se plânge că i-a fost greu să lucreze cu actorii tineri care o interpretau, pentru că unii erau mai mari decât ea.

„Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I' ajunge în cinematografele româneşti pe 18 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare