; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart și Robert Pattinson se întâlnesc pe teren neutru

27 September 2012

Kristen Stewart (22 de ani) şi Robert Pattinson (26 de ani), despre care în ultima vreme s-a tot scris că ar forma din nou un cuplu, petrec din ce în ce mai mult timp împreună, spune o sursă citată de „People'. Conform acesteia, cei doi actori se întâlnesc în casa de oaspeți a unui prieten comun.

„(Kristen) I-a frânt inima lui Rob, iar el a spus că nu ar putea să o mai ierte vreodată. Dar să nu vorbești cu cineva alături de care credeai că îți vei petrece restul vieții e mai greu decât te-ai aștepta', a spus sursa.

Prietenii starului din „Amurg' l-ar sfătui, conform aceleiași publicații, să meargă mai departe, fără a-i mai da o șansă celei care l-a trădat. „Ei nu vor ca Rob să mai sufere. E mai ușor de zis decât de făcut', a comentat sursa.

Rob dorea să se însoare cu Kristen şi nu ar vrea să se împace cu ea decât dacă se convinge că şi ea îşi doreşte să rămână împreună toată viaţa', a explicat o sursă.

Actorul ar fi dorit să o ceară de soţie chiar înainte ca detaliile despre aventura ei cu Rupert Sanders să devină publice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare