; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kristen Stewart şi Robert Pattinson s-au despărţit?

16 January 2013

Robert Pattinson s-a despărţit, se pare, din nou de iubita lui, iar cauza ar fi, spun surse citate de contactmusic.com, tot aventura pe care Kristen Stewart a avut-o cu un regizor de la Hollywood.

Deşi se părea că o iertase pe Kristen pentru infidelitatea ei, actorul britanic în vârstă de 26 de ani a hotărât să pună capăt relaţiei la sfârşitul săptămânii trecute.

“Ea a luat avionul către Los Angeles şi se presupunea că va fi partenera lui Robert la Globurile de Aur (pe 13 ianuarie), dar el i-a spus că preferă să meargă singur. O iubeşte, dar ar vrea să fie din nou doar buni prieteni, pentru a putea învăţa să aibă din nou încredere în ea”, a spus o sursă citată de tabloidul The Sun.

Aceeaşi sursă a precizat că Pattinson ar dori să se concentreze asupra carierei.

“Kristen e supărată, dar a acceptat situaţia. Ea nu ar fi trebuit să îl preseze şi să îl convingă că trebuie să se împace, după infidelitatea pe care a comis-o. Speră că el se va întoarce la ea şi că timpul va vindeca toate rănile”, a adăugat sursa.

Deşi Robert Pattinson a venit singur la Globurile de Aur, unde a urcat pe scenă alături de frumoasa Amanda Seyfried, o altă sursă, citată de această dată de Us Weekly, dă drept sigur faptul că Stewart ar fi participat alături de Pattinson la o petrecere, după decernarea Globurilor de Aur.

Nu a reuşit să-i ierte “greşeala prostească”?

Prima dată după patru ani, Robert Pattinson i-a dat papucii lui Kristen Stewart vara trecută, după ce s-a aflat că aceasta a avut o relaţie cu regizorul Rupert Sanders.

La câteva luni după aceea, Robert Pattinson i-a mai dat o şansă lui Kristen Stewart, declarând totodată că i-a iertat “greşeala prostească”.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit celebri pe plan internaţional graţie personajelor Edward Cullen şi Bella Swan pe care le-au interpretat în filmele francizei “Amurg/ Twilight”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare